xBUGRAx
Süper Emekli
Bilen biliyordur belki ben ailene kadar öyle tanımıyorum zaten yeni yeni açılıyorsun
Kaç kardeşsiniz anne baba ne iş yapıyorlar sen ne iş yapmak istiyorsun ve yurt dısında hangi ülkeye gitmek istersin![]()
Tek çocuğum.
Bilen biliyordur belki ben ailene kadar öyle tanımıyorum zaten yeni yeni açılıyorsun
Kaç kardeşsiniz anne baba ne iş yapıyorlar sen ne iş yapmak istiyorsun ve yurt dısında hangi ülkeye gitmek istersin![]()
Boyun
Kilon
Burcun
En sevdiğin özelliğin
En sevmediğin özelliğin
Yükselen burcun
En sevdiğin renk
En sevdiğin elektronik markası
Kilo verdin sen galiba177 falandır.Kilom 75. Burcum Boğa. Yükselenimi bilmiyorum. Sarı rengi severim. Beko.
Empati kurabiliyorum. Çabuk modumun düşmesini sevmiyorum.. Birden hayatım bitmiş gibi oluyorum bazı olaylarda.![]()
Neden Total bunu kısaca anlatır mısın?
Hangi üniversitede okuyorsun, hangi bölümü okuyorsun bu arada soruldu mu bilmiyorum canım?
Kilo verdin sen galiba
Beko mu neden.![]()
Burkişimde bana haset olmaz.
Kıskanmadım çünkü yönetim işlerinde iyi değilim zaten yükselişim mavi olurdu en fazla yine konu açıyorum anca.@mrt-06 Çok iyi yönetmiş, ben geldikten sonra da yönetti ama tüketen bir şey aynı zamanda.
![]()
@mrt-06 etkinlikte Fox'u protesto ediyor ona bu tavrından dolayı hiç içinden küfür edip saydırdın mı? Nasıl boşalttın elemini![]()
Diğer dizilere neyse de Kadın'a oy vermemesi ve nefret ettiğine emin olduğum UTC'ye oy vermesi sinir etti.Şu Forum Ahlakı konusundaki yorumum kızdırdı gibi ona saydım.
@mrt-06
Aynen benim ahlaklı mutaassıp imajımı yerle bir ettin anam.Diğer dizilere neyse de Kadın'a oy vermemesi ve nefret ettiğine emin olduğum UTC'ye oy vermesi sinir etti.Şu Forum Ahlakı konusundaki yorumum kızdırdı gibi ona saydım.
@mrt-06
Haha soruşa bak ya psikologlar gibi çaktırmadan güya çocukluğa iner gibi.@mrt-06
Başka bi forum kurmayı hiç düşündün mü?