FF Sorgu Odası-Hafta 72-Sorgudaki İsim xBUGRAx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bitti. Gazi - Türkçe Öğretmenliği. :D Girdim birkaç kez. :A Bildirim çoktu ama ben yokken sitenin tasarımı, adresi değişmiş o arada sıfırlanmış sanırım çok eski tarihler yoktu. :D Artık forumdan çok sosyal ortam olmuş. :D
Bana "Türkçe Öğretmenliği"ni yakıştırıp, kendin okuyorsun. Hem de en şaşaalı yerde. Farkında mısın? :D

Annenle mi daha yakınsındır yoksa babanla mı?

Kardeşin var mı?

Aşk mı para mı?

Hayatından, okulundan, bölümünden memnun musun :D

Annemle daha yakınım. Kardeşim yok tek çocuğum. :D

Para. Hayatımdan değilim, okul ve bölümden yeni yeni memnun olmaya başladım. :A

Hoşgeldin öncelikle :Z

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :A @xBUGRAx

Hoşbuldum. Forumda en iyi anlaştığım üyelerdensin. Ara verdiğim dönemde konuştuğum tek üyesin. :A Twitter'daki FOX ve sınav muhabbetlerimiz çok güzeldi. Umarım bu sene istediğin bir bölüme yerleşirsin, rahat rahat foruma girersin ve sohbetlerimiz devam eder. :bhr:

1) BHND? @xBUGRAx
2) Bir uçak biletin olsa, nereye olmasını isterdin?

Önceki adının Adı Mutluluk olduğunu öğrenmiştim hoşuma gitmişti bizim diziden almıştın dimi o nicki? :A Güzel diziler yazıyorsun. Yılanların Savaşı güzeldi ama erken bitmesi üzdü. Sevimli Küçük Yalancılar'ı ise bırakmaman takdir edilesi. :A Forumda olmanı seviyorum ama ara vereceksin yine umarım dönüşün muhteşem olur. :Z

Japonya'yı görmek istiyorum. :D

Bir daha hayata gelme şansın olsan hangi hataları yapmazdın?

Okul hayatım çok kötü geçti demiştin çok özel değilse merek ediyorum yani 12 sene boyunca neden okuldan nefret ettin? Bir eğitimci olarak bu konuyu kafama takmıştım ama hiç sormadım. .ss

Mantı ve iskender, cola, açık ve şekerli çay. :A

Ticari olarak: Kadın, Karagül, Lale Devri :A
Sevdiklerim: Karagül, Unutma Beni, Deniz Yıldızı :A
Bilen biliyordur belki ben ailene kadar öyle tanımıyorum zaten yeni yeni açılıyorsun :F

Kaç kardeşsiniz anne baba ne iş yapıyorlar sen ne iş yapmak istiyorsun ve yurt dısında hangi ülkeye gitmek istersin :A

Boyun
Kilon
Burcun
En sevdiğin özelliğin
En sevmediğin özelliğin
Yükselen burcun
En sevdiğin renk
En sevdiğin elektronik markası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,589
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy