Arkadaşın kıskançlığından iftira atmış Insta canlı yayınlarında ne kadar şekerdiAynı dizide rol aldığı biri arkadaşım o söylemişti
Bunu gördüm heralde ama kıza çok kızdım.Seni instada takip etmiyorBİRİ BU
Aaa hoşt Bizzat anlattı yaşadıkları bi olayı ÇamurlaşmaArkadaşın kıskançlığından iftira atmış Insta canlı yayınlarında ne kadar şekerdi
Yoo ben Ayça'yı beğeniyorum zaten ama dişlerini yaptırdı, yanakları için işlemden geçti denildi. Hala beğeniyorum ama dediğim gibi oyunculuk anlamında bence çok yolun başında, umarım kendisini geliştirir. Başarılı olmasını bende isterim.Benim doğal güzelime iftira atmışsın Esra'cım olmamış Meryem'de çok başarılıydı, kendisini daha da geliştirecektir
1 Asır mı kaldım ben köy de herkesin ayarları değişmiş 😱😱😱
Neden ki @xBUGRAx yoksa beni kandırdın mı
Farkında bile değilimBunu gördüm heralde ama kıza çok kızdım.Seni instada takip etmiyor
Muhabbetini seven gerçeğini de sevmeliYok ya muhabbetini seviyorum işte. Buraya bak Çiğdem değişen bir şey yok. https://fav10.net/forum/threads/yaparsın-aşkım-genel-yorum-sohbet-konusu.281299/
Ben farkındayım.Bu kız çok egolu duruyor halbuki öyle iyi oyuncu bile değilFarkında bile değilim
Neden ki @xBUGRAx yoksa beni kandırdın mı
Aaa tamam @xBUGRAx da @serhatt gibi sana gelince iffet numarası yapmış zaten hep sana gelince öyle oluyorlarYok ya muhabbetini seviyorum işte. Buraya bak Çiğdem değişen bir şey yok. https://fav10.net/forum/threads/yaparsın-aşkım-genel-yorum-sohbet-konusu.281299/
Evet bende öyle sanıyordum ama hiç fotolarında göründüğü gibi değilBen farkındayım.Bu kız çok egolu duruyor halbuki öyle iyi oyuncu bile değil
Ecünnü mü duymamış olayımAaa iltifatınla ecünnüyü koruma altına aldın onun hatrına demeyecem
Ya öyle işte.İnstada takip bile etmemiş.Güvenme şunaEvet bende öyle sanıyordum ama hiç fotolarında göründüğü gibi değil
Ne önemi var İnsanlığı ilgilendirir beniYa öyle işte.İnstada takip bile etmemiş.Güvenme şuna
İnsan olsa takip ederdiNe önemi var İnsanlığı ilgilendirir beni
Şerif Sezer'den sonrasını okumadım Fox fanlığında son nokta artıkKaragül'ün kadınlarının hepsi güzeldi valla. Şerif Sezer bile yaşına göre çok güzel.
Yani demiyim demiyim diyorum ama Gözlerinden korktum suratıda bir değişik cin iblis girmiş içine yanı ecünnünün vucut bulmuş halıEcünnü mü duymamış olayım
Gelsin evimin kadını olsun