bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,402
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
İzledin mi diye sormuyoruz zaten oy ver diyoruz.
İkisi de kıytırık Türk dizisi(dir), zaten izlemedim, oy veremem.
İzlemediğim şeye oy veremem.
Şu an durum 17-18. Sen oy verirsen eşitlik olacak hadi.Neslihan da aynı mimiklerin ekmeğini yiyip duruyor ama biz bir şey demiyoruz.
Sen de sanırsın genel seçimlerde oy kullanacaksın at gitsin işte.
Kendinle mi konuşuyorsun?Şu an durum 17-18. Sen oy verirsen eşitlik olacak hadi.
Mobilden girmenin zararları.ssKendinle mi konuşuyorsun?
Sana bilgisayar kullanmıyorum desem?
Aşk olsun.Jet Sosyete
Seni anlıyorum derim.Sana bilgisayar kullanmıyorum desem?
Aşk olsun.
Ama sana dedim ikisini de izlemedim diye. Belki izlemiş olsaydım, beğenseydim Dip'e verirdim oyumu Ama hiçbir fikrim yoktu.Sana bilgisayar kullanmıyorum desem?
Aşk olsun.
Hani eşitlenecekti. 😛 Umarım Dip kazanır da dibe vurursun poponu Aserat.Kadının hasısın.
O yüzden hiçbirşeye oy verme dedim ya.Ama sana dedim ikisini de izlemedim diye. Belki izlemiş olsaydım, beğenseydim Dip'e verirdim oyumu Ama hiçbir fikrim yoktu.
Hani eşitlenecekti. 😛 Umarım Dip kazanır da dibe vurursun poponu Aserat.
Vermeyecektim de bir şey değişmeyecek gibi zaten, siz öndesiniz. Umarım @Aserat'a inat kazanır Dip.O yüzden hiçbirşeye oy verme dedim ya.
Son anda biri daha vermiş sana yazdıktan sonra fark ettim.Ama sana dedim ikisini de izlemedim diye. Belki izlemiş olsaydım, beğenseydim Dip'e verirdim oyumu Ama hiçbir fikrim yoktu.
Hani eşitlenecekti. 😛 Umarım Dip kazanır da dibe vurursun poponu Aserat.
Güncelleseydin o zaman puan durumunu canım.Son anda biri daha vermiş sana yazdıktan sonra fark ettim.
Zamanım yoktu.Güncelleseydin o zaman puan durumunu canım.