2018 En Favori Dizi 2018 - Çeyrek Final | F Grubu | Jet Sosyete vs Dip

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Jet Sosyete | Star TV

Oy: 19 47.5%
  • Dip | Puhu TV

Oy: 21 52.5%

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman ona hiç oy verme, öyle kalsın. :D
Ay Kerem vermiyordum zaten, hep senin yüzünden. Ne diye etiketliyorsun beni şimdi verirsem de sesini çıkarma artık. :X
Jet Sosyete geride ve öne geçmesi için destek lazım. Hadi be Esra. :bhr:
Ne kadar geride? Benim oyumla bir şey değişir mi? Bir oyla bir şeyin değişmediğini görüyoruz artık ülkede. :A Fav10'da mı değişecek? :F

Sadece 8 bölümden oluşan 1 saatlik internet dizisi mi? Yoksa haftalık 2 saat yayınlanıp üstüne düşük reytinglerden kanaldan şutlanıp Acun'a taşınan dizi mi? Sen karar ver.
Star'ın ödeme sorunları var çabuk kurtardı kendini. Zaten bizim için bir sürü kanal sıraya girdi. Yani çarpıtma konuyu. :A

Ay Kerem vermiyordum zaten, hep senin yüzünden. Ne diye etiketliyorsun beni şimdi verirsem de sesini çıkarma artık. :X

Ne kadar geride? Benim oyumla bir şey değişir mi? Bir oyla bir şeyin değişmediğini görüyoruz artık ülkede. :A Fav10'da mı değişecek? :F
3 oy geride ama senin sayende galibiyete bir adım daha yaklaşacak. Deniz de ısrar ediyor kırma işte bizi. :A

Senin kararın, senin özgür iraden, benim etiketlememle birşey değişmiyor. Son söz sana kalıyor sonuçta.

Star'ın ödeme sorunları var çabuk kurtardı kendini. Zaten bizim için bir sürü kanal sıraya girdi. Yani çarpıtma konuyu. :A
Senin dediğin olsa önce UTC şutlanırdı o zaman. Kanallar sizin için sıraya girse neden dizi kanalı yerine yarışma ağırlıklı kanala giresiniz ki? :A

Senin dediğin olsa UTC şutlanırdı o zaman. Kanallar sizin için sıraya girse neden dizi kanalı yerine yarışma ağırlıklı kanala giresiniz ki? :A
Ne alaka bir tek UTC mi maliyetli. Hiçbir kanal bizim kalitemizi kaldıramazdı biz de gittiğimiz yere kalite katmaya tercih ettik. :A

Ne alaka bir tek UTC mi maliyetli. Hiçbir kanal bizim kalitemizi kaldıramazdı biz de gittiğimiz yere kalite katmaya tercih ettik. :A
Evet, Star'daki en yüksek maliyetli dizi UTC şuanda. Dediğin doğru olsa önce o 4 reytingli dizi kapı dışarı edilirdi. :A

Yaw hehe derler adama. Dikkat et 2 reytingli kalitenizle Acun da sizi şutlamasa bari. :A

Evet, Star'daki en yüksek maliyetli dizi UTC şuanda. Dediğin doğru olsa önce o 4 reytingli dizi kapı dışarı edilirdi. :A

Yaw hehe derler adama. Dikkat et 2 reytingli kalitenizle Acun da sizi şutlamasa bari. :A
Sen de biliyorsun AB'sinin yüksek olduğunu ama sırf beni gıcık etmek için Total'i söylüyorsun.

Acun'un dizi tutturmaya ihtiyacı var o yüzden kolay harcayamaz bizi. :A

Neslihan da aynı mimiklerin ekmeğini yiyip duruyor ama biz bir şey demiyoruz. :A
Hazal, Çağatay ne alaka be? :F Kankeee konuları saptırma. :A

Eşitlik olursa, bir şeyleri değiştirmek adına atarım. O zaman etiketleyin. Ama şu an zaten geride o yüzden atmamın bir manası yok. :X
Sen de sanırsın genel seçimlerde oy kullanacaksın at gitsin işte. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...