TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" Çiğdem / 76.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman ki Çiğdem işte. Yani köylü kıyafeti giyince komik olmuş yani köylüler komik öyle mi?
Aşağıya attığım mesajı gönderdim. Bu mesaj içeriği itibarıyla tamamen goygoy içeriklidir. Kimseyi aşağılamam çünkü öyle bir şey yapacak bir sebep yok ortada, hele Çiğdem"e karşı. 'Köylü kıyafeti giymiş ya da köylüler komikmiş' algıları falan geç bunları. Neler giydim neler geçirdim ben köyde. Boşuna uğraşma bir yere varamazsın buradan. :A
Ahahahaha tam bir köylü kızı beee.

Beni yorumlamamışsın bu arada soruda... :A @Çiğdem-
Aaaa şimdi fark ettim @Ahmed niye uyarmıyorsun ayoll :A :A :A

Bu soruları 2 gece yapabildim aler acele perşembe normalde girmicektim yetiştiremedim için girdim çarşamba yetiştirememiştim :A Seni atladımı bırak oldunu bile şuan gördüm gözümden kaçmış 😳

Fotom gibi senin düşüncenide şuan ekledim konuya nasılsa konu benim sayılır @Ahmed bir şey demez :A Git oku bekliyorum ayoll :A

Aşağıya attığım mesajı gönderdim. Bu mesaj içeriği itibarıyla tamamen goygoy içeriklidir. Kimseyi aşağılamam çünkü öyle bir şey yapacak bir sebep yok ortada, hele Çiğdem"e karşı. 'Köylü kıyafeti giymiş ya da köylüler komikmiş' algıları falan geç bunları. Neler giydim neler geçirdim ben köyde. Boşuna uğraşma bir yere varamazsın buradan. :A

Senin de gerçek yüzün ortaya çıktı. Köylü milletin efendisidir diyen Atayı Çiğneyip dalga geçtin yazık çok yazık. Değer bilin!!!

Etek mi o ayağında ki şalvar mi :A
Her zaman ki Çiğdem işte. Yani köylü kıyafeti giyince komik olmuş yani köylüler komik öyle mi?
Hahaha Aaa sizde ayrı bir dünyasınız vlla :A :A :A

Ben anladım @MEnes sen sokak sanatina bakma asıl şalvar mı diye kendisi dalga geçiyor yanı seni maske olarak kullanıyor :A :A :A

Fındığın zorluğunu bilirim tam bir eziyettir. Ağaçları salla kalanları yukardan topla hatta bir de sıcak ve sinekler falan bunaltır insanı. :A Son günse kurtarmışsın oh mis. :A
Akşama o yorgunlukla bahçeden araba yoluna 10-15-20 dakıkada taşı çuvalla fındıkları en zoruda o :A :A :A

Aslında fena da savunmadım. :A Sadece belki köyde yaşayıp geçirdiklerimin detayına inseydim, örneklendirme yapsaydım çok daha güçlü savunma olurdu. :A Ama gerçekten pis olduğu için girmedim o detaya. :A

Biraz daha üstüne gitsem Çiğdem'den özür dilerdin o mesaj için o kadar diyorum :A

Hahaha Aaa sizde ayrı bir dünyasınız vlla :A :A :A

Ben anladım @MEnes sen sokak sanatina bakma asıl şalvar mı diye kendisi dalga geçiyor yanı seni maske olarak kullanıyor :A :A :A
Aslında ben köylü kızı derken senin çok sevdiğin eski bir dizi var oraya gönderme yaptım. :A Sen zaten anlamışsındır da bu saracak yer arıyordu oradan yürüdü. :A :A

Akşama o yorgunlukla bahçeden araba yoluna 10-15-20 dakıkada taşı çuvalla fındıkları en zoruda o :A :A :A
Sen bir de dimdik yamaçlara yapılmış çay tarlalarında sırtında 50 kilo çay torbasıyla 7 8 kez in çık yapmayı gör. :A Muazzamdır. :A
Biraz daha üstüne gitsem Çiğdem'den özür dilerdin o mesaj için o kadar diyorum :A
Çiğdem'in anlayacağını bildiğim için çok da şaapmazdım be. :A

Aaaa şimdi fark ettim @Ahmed niye uyarmıyorsun ayoll :A :A :A

Bu soruları 2 gece yapabildim aler acele perşembe normalde girmicektim yetiştiremedim için girdim çarşamba yetiştirememiştim :A Seni atladımı bırak oldunu bile şuan gördüm gözümden kaçmış 😳

Fotom gibi senin düşüncenide şuan ekledim konuya nasılsa konu benim sayılır @Ahmed bir şey demez :A Git oku bekliyorum ayoll :A

Teşekkür ederim. :bhr: Saygımdan sonra sevgimi de kazandı demen çok hoşuma gitti. :Z

Hemen harcadın beni hogatha. Hani kardeştik..
Şalvars çingene pantolonu derler giydirmezler Kürtler. :A

Aslında ben köylü kızı derken senin çok sevdiğin eski bir dizi var oraya gönderme yaptım. :A Sen zaten anlamışsındır da bu saracak yer arıyordu oradan yürüdü. :A :A
Ben anladım dedimya oyüzden :A :A :A

v200707152031050059978.flv.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy