TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" Çiğdem / 76.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaaa öncelikle çok teşekkürler arkadaşlar güzel düşünceleriniz için :bhr: Forumda her halimi görmüştünüz ama yinede heyecan yaptım çünkü hareketli video ve ses olayına ilk defa girdim :A Köye gitmeden @Ahmed teklifte bulunmuştu ama farklı üyelere yönelirsen daha iyi olur diye kabul etmemiştim ama Atacan çok ısrar ediyordu özellikle sesimi duymaya köyde hazırladım bişiler ona özelden atacaktım ama hazırlamısken Ahmedin teklifine tekrar dönüş yapayım dedim :A

Ses konusunda iddalı olmadımı çok demişimdir oyüzden heyecan yapıyordum beni çok mutlu ettiniz evet :bhr: @MEnes küçük yeğenim @Billy Kane senin fotona bakarken beni yakalayan kişi oydu :A

@Ahmed bir de çalısırkan normal fotom vardı onu eklemeyi unutmuş sanırım . Ahmed tekrar teşekkürler teklifin için önce kabul etmedim içinde kusura bakma :bhr:

2415incig3688493.png
İstanbulda Queen olacakken oralarda neler yapıyosun çidom. :A

Öncelikle itirafların kaoslu kısımlarıyla ilgilenmiyorum, şuraya 2 aylığına kafa dağıtmaya, sevdiklerimle vakit geçirmeye gelmişim, hiç uğraşamam. İtiraf 20, teşekkürler :D İtiraf 17 hakkımda yapılan olumlu bir itiraf herhalde, anlatım bozukluğu yapılmış, kafam karıştı biraz :D

Gelelim sevdiklerime..

@Çiğdem- canım aynı şekilde ben de çok mutluyum sizlerle yeniden bir arada olduğum için :bhr:

@mrt-06 canım kardeşim, güzel sözlerinden ötürü çok ama çok teşekkür ederim, nasıl duygulandım anlatamam... Seni çok seviyorum, iyi ki varsın :bhr: :love1:

@sokak sanati Umut'um.. Senden bu denli güzel ve duygusal bir itiraf beklemiyordum bu açından şaşırdığımı söylemeliyim :A Sana da çok ama çok teşekkür ederim.. Damarıma basıp beni çıldırtmayı seviyorsun ama cevabını da fazlasıyla alıyorsun, bu döngü böyle sürer gider artık :A Seviliyorsun dostum ve ben de özlemişim sizleri :bhr:

Gelelim büyük sürprize :D Çiğdem'in sesini dinleyene kadar büyük bir hız ve heyecanla okudum her şeyi :A Yıllardır tanıdığımız Çiğdem'imizin sesini duyduk, röportaj önemini kaybediyor burada, bu yüzden onu es geçip direkt sesi yorumlayacağım :A

@Çiğdem- sesinden öyle güzel bir enerji aldım ki. :love1: Biz seni neşeli, sıcakkanlı, cana yakın ve şen şakrak olarak biliyoruz zaten. Bu özelliklerin sesine, gülüşüne yansımış :bhr: Hep diyordun forumda nasılsam reelde de öyleyim, hatta daha enerjiğim diye. 24 saniyelik videonla da bunu doğrulamış oldun :D Hayalimdeki sesine de oldukça yakın çıktı gerçek sesin :A

Yaaa hayatımda duyduğum en tatlı en hoş kadın sesi. Tam böyle ilk okul öğretmenlerinin o şefkatli sesleri gibi aklımda böyle bir anaçlık canlandı. :F Çok tatlı bir ses tam hayal ettiğim gibi ablacım fotolar da harika. :Z @Çiğdem-

Emeklerine sağlık canım @Ahmed. :D Bu hafta bir isimli itirafım var..
Aaa çok teşekkürler yine şaşırtmadınız beni güzel düşnücelerinzle ki bu sefer çok iddalı oldum bir şey değildi :bhr:

Ama reel enerjimi daha iyi hissediceğini düşünüyordum evet çocukları severim forumda demiştim geçen yıllarda bazen arkadaşlarımızın çocuklarına baktığımız olurdu ana okul öğretmenliği olabilirmiş aslında evet :Z:Z:Z

@Çiğdem- şu kısmı profilime gerekli noktalama işaretlerini koyarak kopyala yapıştır yapabilir miyim, iznin olursa?

"forumda hiç şunu bunu biliyorum
diye değil hep bilmediğim şeylerle dalga geçerek sohbetlerim olur her insanda olması gereken bir şey bence"
Ooo tabikide çok sevinirim ak sakallı dedeceğim :bhr: Hep birbirinin sözlerini alanlara imrenmişimdir benden sana anı olsun bu güzel düşünceme bana saygı duyduğun içinde çok teşekkürler zaten senle bu konuda aynı düşünüyorduk şaşırmadım
:Z:Z:Z

Aaaa öncelikle çok teşekkürler arkadaşlar güzel düşünceleriniz için :bhr: Forumda her halimi görmüştünüz ama yinede heyecan yaptım çünkü hareketli video ve ses olayına ilk defa girdim :A Köye gitmeden @Ahmed teklifte bulunmuştu ama farklı üyelere yönelirsen daha iyi olur diye kabul etmemiştim ama Atacan çok ısrar ediyordu özellikle sesimi duymaya köyde hazırladım bişiler ona özelden atacaktım ama hazırlamısken Ahmedin teklifine tekrar dönüş yapayım dedim :A

Ses konusunda iddalı olmadımı çok demişimdir oyüzden heyecan yapıyordum beni çok mutlu ettiniz evet :bhr: @MEnes küçük yeğenim @Billy Kane senin fotona bakarken beni yakalayan kişi oydu :A

@Ahmed bir de çalısırkan normal fotom vardı onu eklemeyi unutmuş sanırım . Ahmed tekrar teşekkürler teklifin için önce kabul etmedim içinde kusura bakma :bhr:

2415incig3688493.png
Çalışanlara saygımız sonsuz :A

Yani bi insanın çalışması senin için komik öyle mi? Birde bu insan köylü onlunca daha komik galiba. Üzüldüm sana şuan.:)
Yahu nasıl anlıyorsun bir bilsem. :A Niye komik olsun ben de çalıştım diyorum daha pislerinde bile hatta. Orda köylü diyerek başka bir goygoy konusu kullandım ama anlamadın sanırım. :D

Yahu nasıl anlıyorsun bir bilsem. :A Niye komik olsun ben de çalıştım diyorum daha pislerinde bile hatta. Orda köylü diyerek başka bir goygoy konusu kullandım ama anlamadın sanırım. :D

Niye ki az önce komik geldi o yüzden güldüm dedin. Çalışan insanın fotosu neden komik gelsin sana:A

1 gün dısında 2 haftadır hiç mola vermedik canımız çıktı fındığımı dersin çayı inek bakması samanı tarlası bitmiyor neyse ki yarın son gün fındığı çekip gelecez inş :Z:Z:Z
Fındığın zorluğunu bilirim tam bir eziyettir. Ağaçları salla kalanları yukardan topla hatta bir de sıcak ve sinekler falan bunaltır insanı. :A Son günse kurtarmışsın oh mis. :A

Niye ki az önce komik geldi o yüzden güldüm dedin. Çalışan insanın fotosu neden komik gelsin sana:A
Çiğdem'i öyle görünce komik geldi ama bu kötü ve aşağılamak anlamında olmak zorunda değil, neden olsun ki. :A Ben de çalıştım köyde çay tarlalarında falan. Yani dalga geçecek konumum yok, o konuyla ilgili. :A

Çiğdem'i öyle görünce komik geldi ama bu kötü ve aşağılamak anlamında olmak zorunda değil, neden olsun ki. :A Ben de çalıştım köyde çay tarlalarında falan. Yani dalga geçecek konumum yok, o konuyla ilgili. :A

Her zaman ki Çiğdem işte. Yani köylü kıyafeti giyince komik olmuş yani köylüler komik öyle mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy