TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" Çiğdem / 76.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtiraf 8 - KUDUR, AĞLA, ZIRLA, ÇATLA VE KISKAN.

İtiraf 12 - İtiraf sahibi özele gelsin, güzel anlaşacağız kendisiyle.

Sindire sindire okuyacağım. Çok dolu bi bölüm olmuş ama ilk 3 itiraf harika:A @Bully tekrardan hoş geldin :bhr:

İlk gözüme çarpan yanlışlardan biri. İsmi lazım olmayan üyeyi sevmem ama MS'ye mesaj yazdı. Tabi sonra biz jüri olmaması yönünde karar verince yazamadı ama ilk başta yazdı o itiraf yanlış.:A

İtiraf 15 için sağol ama @denizz19 'u takan kim.
Takmamak için sebeplerden biri bana karşı elem dolu onu devamlı bozguna ugrattigim için 2.si Kendisi Beren Saat'i güzel bulmuyor beni beğense üzülürdüm zaten ki kendisi de benim beğendiğim bi tip değil. Sorun yok yani:A

İtiraflar hakkında yorum yazmayacağım.emeğinize sağlık @Ahmed @Çiğdem- çok keyifli bir sohbet..
@Çiğdem- hakkımda yazdığın yorumlardan ötürü çok teşekkürler bu yazdıkların çok mutlu etti,forumun içtenlik dolu,muazzam üyelerindensin,iyikide böylesin:bhr::bhr:
Bu arada yorumların içinde tilki kız yorumu da en iyi yorumlardan:A

İtiraf 12 - Kesinlikle katılıyorum, yönetim olarak öyle şahısları forumda barındırmamamız lazım. Gerekeni inşallah tarafsız ve başarılı Fav10 yöneticileri yapacaktır.

İtiraf 19 - Kimse @Billy Kane olmaya çalışmasın, özentiler sadece aslını yaşatır. Forumu falan da sallamadı bu arada, manipülasyon yaratmayın. Beni salladı sadece. :A

İtiraf 21 - O kadar forum olaylarının içindeyim de ilk kez bunu görüyorum, nasıl daha önce görmemişim? Şaşırdım. :A

İtiraf 4 lappsss diye oturmuş. Çok beğendim. 5 ve 6'da güzel olmuş. Ben hepsini zamanda insanların yüzüne söylediğim için sıkıntı yok. @mrt-06 'yıda uyardım. Konuşmasında bi mahsur yok ama şu var bana niye harika atmadın demesinde mahsur var. O yüzden dikkat bu samimi olmayan hareketlere :A

İtiraf 9 haklı. Özellikle dışardan gelen insanların hakaret etmesi utanç verici. Yönetim önlem almalı. Zaten o gün açılan Melek alemdar nickli kişinin bu kadın olduğunu düşünüyorum bende 13'de dendiği gibi. Umarım yönetim iyi tetkik etmiştir. Fake üyelik ne olursa olsun yasak biliyorsunuz:)
İtiraf 10 mükemmel. Biz zaten Hürrem'imiz ile mutluyuz :Z @Çiğdem-

İtiraf 4 lappsss diye oturmuş. Çok beğendim. 5 ve 6'da güzel olmuş. Ben hepsini zamanda insanların yüzüne söylediğim için sıkıntı yok. @mrt-06 'yıda uyardım. Konuşmasında bi mahsur yok ama şu var bana niye harika atmadın demesinde mahsur var. O yüzden dikkat bu samimi olmayan hareketlere :A

İtiraf 9 haklı. Özellikle dışardan gelen insanların hakaret etmesi utanç verici. Yönetim önlem almalı. Zaten o gün açılan Melek alemdar nickli kişinin bu kadın olduğunu düşünüyorum bende 13'de dendiği gibi. Umarım yönetim iyi tetkik etmiştir. Fake üyelik ne olursa olsun yasak biliyorsunuz:)
İtiraf 10 mükemmel. Biz zaten Hürrem'imiz ile mutluyuz :Z @Çiğdem-
Hangi itiraflar senin la, en az 15 itiraf senin gibi :A

İtiraf 18 en haklı tesbit olmuş :A

İtiraf 19 çok doğru. @Billy Kane sen muhteşemsin. Taklitler aslını yaşatır.:bhr::A

İtiraf 20. Ben Bully ile soğuk ayrıldım ama bana özellikle zaten bi şey yapmamıştı. Atacan'ı korumak için 1-2 laf etmesi dışında bana bi şey demedi. Gittiğinde ne kadar değerli olduğunu anladım bu forum için ve bi yandan da üzüldüm çünkü forum ondan haksız yere mahrum kaldı. Onu forumdan soğutan, bunaltanları görünce üzüldüm adamın durumuna. Geri gelmesine, onun samimiyetine ve iyi niyetli arkadaşlığını tekrar yaşayacak forum. İyi ki gelmişsin @Bully :Z

İtiraf 12 - Kesinlikle katılıyorum, yönetim olarak öyle şahısları forumda barındırmamamız lazım. Gerekeni inşallah tarafsız ve başarılı Fav10 yöneticileri yapacaktır.

İtiraf 19 - Kimse @Billy Kane olmaya çalışmasın, özentiler sadece aslını yaşatır. Forumu falan da sallamadı bu arada, manipülasyon yaratmayın. Beni salladı sadece. :A

İtiraf 21 - O kadar forum olaylarının içindeyim de ilk kez bunu görüyorum, nasıl daha önce görmemişim? Şaşırdım. :A
Beni admin yapın, falaka + sınırsız ban cezası vereyim.

:A 19 için yorum yaptım canım ötesi de yok :A

İtiraf 21 komik olmuş. Niye uğraşıyorlar bu insanla bu kadar harbiden görünmeyen yüzler keşif edildi sanırım :A

@Çiğdem- şu kısmı profilime gerekli noktalama işaretlerini koyarak kopyala yapıştır yapabilir miyim, iznin olursa?

"forumda hiç şunu bunu biliyorum
diye değil hep bilmediğim şeylerle dalga geçerek sohbetlerim olur her insanda olması gereken bir şey bence"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...