Vadikızı ilede samimiyetim var. Ortak arkadaşımız çok
Forumda sana hitap edilerek değilde. gezdiklerinde sendende söz ettikleri için çok duydum ismini.
Bu arada avatarın eskilerden kalmış. 20 dakika harika bir diziydi. Bizim isveç'te yayınlandı ve büyük ilgi gördü
Yok ben daha çok Deniz ile gözlemci söz ediyor demek istedimne yapım 4E1D grubunu çok seviyorum güzel yerlere gidiyorlar bende onlarla gitmişim gibi oluyor
Yok ben daha çok Deniz ile gözlemci söz ediyor demek istedim
Rica ederim. Okudum.Haklısınız. Doğrusu neyse üşenmeyip onu kullanmak lazımÖncelikle teşekkürler. Gelelim söz ettiğin konuya.
Bizim @Arslan Bey ile o söylem hakkında muhabbetimiz olmuştu.
Bende siyahilere zenci denilmesini doğru bulmuyorum. Şu aşağıdaki linkte bu konuyu konuşmuştuk
https://fav10.net/forum/threads/azeri.275810/#post-3255888
Tamam sıkıntı yok. Zaten ifşa ettiniz beniismini söyleyince bir tepkini görmedim devam ettim bende eğer melonkolik de dersen derim yani
Sıkıntı yok takıldım. Az latife edeyim dedimYok ben daha çok Deniz ile gözlemci söz ediyor demek istedim
Tamam sıkıntı yok. Zaten ifşa ettiniz beni
Sıkıntı yok takıldım. Az latife edeyim dedim
Teşekkürler vakit buldukça girmeye çalışıyorumSenin gibi ifşaya can kurban bee lütfen daha çok burda ol yaa
Teşekkürler vakit buldukça girmeye çalışıyorum
Çoğu konuda haklıyımdır, evet.
Bundan emin misin? İstersen felsefe yapalım biraz. Belki de haksız çıkarsın, kim bilir?Çoğu konuda haklıyımdır, evet.
Avatarımla bile seni ezerim.Bundan emin misin? İstersen felsefe yapalım biraz. Belki de haksız çıkarsın, kim bilir?
Orda avatar işe yaramaz. Beynin, zekan, fikirlerin ve karşındakine o fikirleri nasıl empoze edip onu nasıl ikna etmeye çalıştığın önemlidir.Avatarımla bile seni ezerim.
Tamam işte, avatarımdan bahsediyorsun. Benim konuşmama gerek kalmaz, seni en yakın kütüphaneye, felsefeye giriş kitabı almaya gönderir ahahahaha.Orda avatar işe yaramaz. Beynin, zekan, fikirlerin ve karşındakine o fikirleri nasıl empoze edip onu nasıl ikna etmeye çalıştığın önemlidir.
Tartışmada avatarın mı konuşacak sanki, sen konuşacaksın. Daha geçen gün avatarıma bakma 200 iq yok bende diyordun ahahahaha.Tamam işte, avatarımdan bahsediyorsun. Benim konuşmama gerek kalmaz, seni en yakın kütüphaneye, felsefeye giriş kitabı almaya gönderir ahahahaha.
Ne?! 200 yok ama 199 var. Köyüne dön pis filozof.Tartışmada avatarın mı konuşacak sanki, sen konuşacaksın. Daha geçen gün avatarıma bakma 200 iq yok bende diyordun ahahahaha.
Bence ikna edici bir cevap olmadı. Seni aydınlatmak zor olacak ama elimden geleni yapacağım merak etme. Zamanla yaşadığın değişimi göreceksin. Seni gerçek bir şehir beyefendisi yapacağım.Ne?! 200 yok ama 199 var. Köyüne dön pis filozof.
Ben zaten bir İngiliz beyefendisiyim. O avatar ile bana bir şeyler katabileceğini düşünmüyorsundur umarım ahahahaha. Sayende Türk dizilerine günlük laf atma hobimi de gerçekleştiriyorum.Bence ikna edici bir cevap olmadı. Seni aydınlatmak zor olacak ama elimden geleni yapacağım merak etme. Zamanla yaşadığın değişimi göreceksin. Seni gerçek bir şehir beyefendisi yapacağım.
Kendisi bir başkaldırıdır Türk dizi sektörüne. Asıl bu avatarım olduğu müddetçe herkese her konuda bir şeyler katabilirim. Sen bu sanat algısına ve kültür erbablığı mertebesine nasıl ulaştım sanıyorsun?Ben zaten bir İngiliz beyefendisiyim. O avatar ile bana bir şeyler katabileceğini düşünmüyorsundur umarım ahahahaha. Sayende Türk dizilerine günlük laf atma hobimi de gerçekleştiriyorum.