Ezilen taraf biziz, üzerimize oynuyorlar. @denizz19 ve @sokak sanati saf birleştirdi sırf bizi bitirmek için. Siz de oyuna geldiniz.
Siz böceksiniz ezilebilirsiniz ama @MelankoliK bunu yüzünüze vurmaz o Kadın'da ki bahar'ı kast etmiş
Bizim Hikaye kazanacakKesin öyledir. Tüm kalbimle inandım şu an. Neyse burada kumpaslarla, oyunlarla EDHO'yu eleseniz bile Çukur'la size dur deriz.
Aynen öyle. Kastettiğim ezilen, "Kadın" idi @SherlockSiz böceksiniz ezilebilirsiniz ama @MelankoliK bunu yüzünüze vurmaz o Kadın'da ki bahar'ı kast etmiş
Daha sandıklar kapanmadı son sözü biz söyleyeceğizKesin öyledir. Tüm kalbimle inandım şu an. Neyse burada kumpaslarla, oyunlarla EDHO'yu eleseniz bile Çukur'la size dur deriz.
Sen bu yavaşlamak oy kaybı yaşarsınDaha sandıklar kapanmadı son sözü biz söyleyeceğiz
@vadikızı abla kaç sezon izlediğin dizi dururken Kadın'a verme. Vadi'nin yaratıcıları oyunu bekliyor.
Bak @vadikızı Deniz Kç hariç başka dizilere atılan oylarda trip atmazmış, oyüzden gönül rahatlığıyla EDHD diyebilirsin
Hem kaç sezon izlediğin dizi duruken gidip 9 bölüm izlediğin diziye oy verecek değilsin ya
Hem Aşk ve Mavi'yi az izlediğin için ilk turda oylamamıştın
Aşk ve Maviye oy verdim diğer turda görmemişsin sen
Diziyi çevremdeki herkes izliyor ve tam izleyici olmasamda hakimim. Bazı merak ettiğim sahneleri izlemişliğim var artı Olgun Şimşek'ten dolayı gönül rahatlığıyla verdim oyumu
Bunu siz istediniz @vadikızı eğer oy vermezsen kadına küserim 1 hafta
Kadın diyeceğim dedinBen sana twiiterde ne dedim marul beyy
Daha sandıklar kapanmadı son sözü biz söyleyeceğiz
Sen bu yavaşlamak oy kaybı yaşarsın
Iyy senle de bu kadar aynı safta yer almak zoruma gidiyor ama ne yapalımDeniz ile aynı fikirdeyim sen bulaşma bu işe dizi çöker
Kadın diyeceğim dedin
İnansınlar Hadi Kadın de bir daha Ki turda da finalde Bizm Hikaye.Bak işte yaa görende inanmasa bari bu dediğine
Iyy senle de bu kadar aynı safta yer almak zoruma gidiyor ama ne yapalım
İnansınlar Hadi Kadın de bir daha Ki turda da finalde Bizm Hikaye.
Finalde yaniBir daha ki turda Bizim hikaye derken anlamadım
Atma sanki seni dinleyip oy verdiler zaten verecekleri varmış vermişler. .ssOyların hepsini ben topladım senin kitle melankolik dışında tırt çıktı
Finalde yani
Atma sanki seni dinleyip oy verdiler zaten verecekleri varmış vermişler. .ss