Olması gereken de bu adaşım. Sanata saygı duymalıyız her daim.
Sanatın ve sanatçının köpeğiyiz adaşım, her daim.
Olması gereken de bu adaşım. Sanata saygı duymalıyız her daim.
İşte bu sıva ruhunun gereğidir. Diyip uykuya dalıyorum hayde iyi geceler yiğidim.Sanatın ve sanatçının köpeğiyiz adaşım, her daim.
İşte bu sıva ruhunun gereğidir. Diyip uykuya dalıyorum hayde iyi geceler yiğidim.
Sanatın ve sanatçının köpeğiyiz adaşım, her daim.
İşte bu sıva ruhunun gereğidir. Diyip uykuya dalıyorum hayde iyi geceler yiğidim.
Sen ne anlarsın la sanattan.Sağolun. Onur duydum sanatçı olarak köpekler
Öyle demeyeceğimi sen de iyi biliyorsun Deniz.Ön yargılı olma belki seveceksin yahu sen ne inat unsuru bir insansın belki vay be gerçekten yanlış düşünmüşüm bu dizi için diyeceksin çok özel detaylar var dizimizde
Sen öyle diyorsan öyle değildir.
Leyla ile Mecnunda kesin kullanılmış bir sözdür az özgün olSen öyle diyorsan öyle değildir.
Adaş madaş sürekli cıvık cıvık ıyyykDemek ki çok samimi sohbetlerimiz var. @MEnes
Aksi lanet .ssÖyle demeyeceğimi sen de iyi biliyorsun Deniz.
Yoo kullanılmamış, gayet de kendim yazdım.Leyla ile Mecnunda kesin kullanılmış bir sözdür az özgün ol
Adaş madaş sürekli cıvık cıvık ıyyyk
Aksi lanet .ss
Nasılsa bilmiyorum kandır durYoo kullanılmamış, gayet de kendim yazdım.
Bende yalan olmaz. Bunu anlamış olman gerekiyordu şimdiye kadar.Nasılsa bilmiyorum kandır dur
Seni anlamam zordur diyerek EGO'nu okşayacağımı sanıyorsan yanılıyorsunBende yalan olmaz. Bunu anlamış olman gerekiyordu şimdiye kadar.
Yoo beklemiyorum. Sadece yalan söylemediğimi bildiğini ve bunu dile getirmeni istedim. Ya da işine gelmediyse bunu söylememen normal tabi.Seni anlamam zordur diyerek EGO'nu okşayacağımı sanıyorsan yanılıyorsun
ne için
Leyla ile Mecnunda kesin kullanılmış bir sözdür az özgün ol
Adaş madaş sürekli cıvık cıvık ıyyyk
Aksi lanet .ss