Ünlü İsimler, 'Kafa Dergisi'nin Özel Sayısında!

12 TL olan Masa Dergisi, son zamlandı. Bu da 8 TL'ydi, Haziran ayıyla birlikte 9 TL oldu. :A

La gazete satan çoğu büfede satılıyor. Altunbilekler, Migros falan da ful satıyor. Kızılay'a has değil, orada Dost'ta bulursun. :A

Bunun için gitmicem gitmişken alırım. Bizim burdaki Altunbilekler de gazete bile yok. :A Optimum'a giderdim en yakın orda vardır. :D

Optimum'u lise zamanında her hafta giderdim çok seviyordum. :( Yol üstü alınca okuldan kaçıp giderdim. En son yangın çıkmıştı gittiğimde 2 sene oluyor. :A @Yiğitt

Kuzenim kızlarına oranın oyun yerinde doğum günü yaptı en son onun için gitmiştim. :A Mağazaları için gitmem çeşit yok ordakilerde. :A

Kuzenim kızlarına oranın oyun yerinde doğum günü yaptı en son onun için gitmiştim. :A Mağazaları için gitmem çeşit yok ordakilerde. :A
Medimark harikaydı telefonlara falan bakardım. :Z Onun dışında evet pek çeşit yoktu buz pisti güzeldi birde. :A

Anam sana da ne sorsam bir kuzeninden örnek geliyor. :A

Buz pisti kapandı oturma yeri yaptılar. :A 7 ana tarafı 8 baba tarafı 15 tane var normal. :A
Ciddi misin? 😱

Bende de 17 tane var. Mübarek doğum günleri bitmiyor WP grubunda her gün birinin doğum günü sabahtan akşama kadar mutlu yıllar mesajı. Bugün sinirlendim sessize aldım. :F