Kenan Doğulu, Beren Saat'in Bikinili Pozunu Paylaştı!

Ana iyi çalışıyorsunuz :F
Bir süredir bakınamadığım için kim ne alemde bilmiyorum ama bu tabloda Dark geride gibi :A
Deniz, bizim yarışma haftalık değil aylık hesaplanıyor :A ama merak etme, hepsi haneye işleyecek ve Eylül veya Ekimde zirve rekabeti açıklanır :A

Ben @MEnes @MasacRE- @eskici ve @gözlemci belliki alt sıralamada kendi aramızda rekabette olacağız :F
Bir tane sakat biri gelmiş. Benim Vadi konusuna 2016'da attığım tüm yorumlara diss atmış. Hatta tüm konuya atmış. :A 55'lerden 90 oldu diss sayım. Yönetimin o dissleri silmesi lazım, sonuçta banlanmış attığı emojinin de yok olması lazım. :A Bu iş böyle olmaaaz. :A

Bir tane sakat biri gelmiş. Benim Vadi konusuna 2016'da attığım tüm yorumlara diss atmış. Hatta tüm konuya atmış. :A 55'lerden 90 oldu diss sayım. Yönetimin o dissleri silmesi lazım, sonuçta banlanmış attığı emojinin de yok olması lazım. :A Bu iş böyle olmaaaz. :A
Yok artık 😱 😱 Aboooo 😱
Senin adına çok üzüldüm ya :A
1 diss almamak için uğraşırken bu resmen seni kahreden birşey olmuş :F 3 diss atmak bile ağır gelirdi sana:F
üff keşke benimde yorumlarım olsaydı o konuda :T:
Beni geçeceksin :T

Edit: Galiba 45'lerdeydin :A 10 diss eksik dedin :F

Yok artık 😱 😱 Aboooo 😱
Senin adına çok üzüldüm ya :A
1 diss almamak için uğraşırken bu resmen seni kahreden birşey olmuş :F 3 diss atmak bile ağır gelirdi sana:F
üff keşke benimde yorumlarım olsaydı o konuda :T:
Beni geçeceksin :T

Edit: Galiba 45'lerdeydin :A 10 diss eksik dedin :F
Ruh hastasının teki gelmiş o kadar diss atmış ya. Hayır bir de banlanmış zaten. :A Yönetimdeki gerekli mercilere ulaşacağım ve sildireceğim o dissleri. :A Bu işin peşini bırakmamm. :A