Bu sabah TV8’de yayınlanan ‘Gel Konuşalım’a konuk olan Acun Ilıcalı, kanalın yeni sezonu hakkında bazı bilgiler verdi.
“TV8’de çok iyi bir sezona hazırlanıyoruz. İki tane dizi projemiz var öncelikle. Bir tanesi zaten bildiğimiz bir proje: Jet Sosyete” diyerek sözlerine başlayan Ilıcalı, Gülse Birsel’le yaşadığı bir olayı izleyicilerle paylaştı:
“Gülse ile biz çok uzun yıllardan beri tanışırız. Kimsenin bilmediği olaylar vardır, ben bunu söylemek istiyorum. Seyircilerimiz de bunu bilsin istiyorum, çünkü ben iyiliklerin saklanmasından yana değilim. Neden değilim, örnek olmasını istiyorum. Yıl 2009, yani bundan 9-10 yıl önce Var mısın Yok musun’da bir yarışmacı gerçekten acayip heyecanlı bir yarışma geçirdi. Uğraştı, uğraştı, uğraştı ve sonunda kaybetti. Gereksiz risk almadı, devamlı bir şeyler yapmaya çalıştı. Parayı yakalasa kabul edecek, yakalayamadı o teklifi. O teklifi yakalayamayınca da kaybetti. Gecesinde de hemen Gülse Birsel aradı. “Senden tek bir şey rica ediyorum, bu arkadaşımızın lütfen bana telefonunu bul. Çünkü ben uyuyamayacağım yoksa. Onun kaybettiği miktarı ben karşılayacağım’ dedi”
Öte yandan Hakan Ural’ın G.A.G. programını sevdiğini belirtmesinin akabinde “G.A.G.’da ben çok hayran değildim, Acun Firarda’nın karşısındaydı. O dönemde bir sempatim olduğunu söyleyemeyeceğim” şeklinde esprili bir cevap veren Ilıcalı; Esra Eron’un, Jet Sosyete’nin Survivor karşısında yayınlandığını hatırlatması üzerine ise “Gülse farklı bir insan” diyerek geçtiğimiz aylarda Twitter’a da yansıyan şakalı rekabetten bahsetti.
Kanalın Medyapım imzalı diğer dizisi hakkında da bilgi veren Ilıcalı “İkinci iş olarak sevgili Fatih Aksoy’la çok güzel bir projeye başlıyoruz, yeni bir dizimiz olacak. Kendisinin çok inandığı, bizim ekibin çok inandığı bir proje” diyerek dizinin Kore uyarlaması bir baba-kız hikayesi olacağını da açıkladı.
Kanalın bir dizi daha yapma ihtimalini olduğunu da belirten Ilıcalı “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” diyerek sürprizlerin bitmeyeceğinin sinyalini verdi. Masterchef Türkiye’den bahsettikten sonra sözlerini ‘Arif v 216’, ‘Recep İvedik 5’ ve ‘Ailecek Şaşkınız’ın yayın haklarını aldığını belirten ünlü medya patronu, Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar’ın bundan sonraki yeni sinema projelerinin de TV8’de ekrana geleceğini belirterek sözlerini sonlandırdı.
O anların tamamını izlemek için:
https://video.acunn.com/magazin/acun-ilicali-dan-tv8-izleyenlerine-mujde-1122623-video
https://video.acunn.com/magazin/cem-yilmaz-ve-sahan-gokbakar-in-filmleri-tv8-de-1122627-video