Acun Ilıcalı’dan TV8’le İlgili Yeni Bilgiler ve Samimi Açıklamalar!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,587
Puanı
1,061
568e15bb67b0a91c1c8e9a37.jpg

Bu sabah TV8’de yayınlanan ‘Gel Konuşalım’a konuk olan Acun Ilıcalı, kanalın yeni sezonu hakkında bazı bilgiler verdi.

“TV8’de çok iyi bir sezona hazırlanıyoruz. İki tane dizi projemiz var öncelikle. Bir tanesi zaten bildiğimiz bir proje: Jet Sosyete” diyerek sözlerine başlayan Ilıcalı, Gülse Birsel’le yaşadığı bir olayı izleyicilerle paylaştı:
“Gülse ile biz çok uzun yıllardan beri tanışırız. Kimsenin bilmediği olaylar vardır, ben bunu söylemek istiyorum. Seyircilerimiz de bunu bilsin istiyorum, çünkü ben iyiliklerin saklanmasından yana değilim. Neden değilim, örnek olmasını istiyorum. Yıl 2009, yani bundan 9-10 yıl önce Var mısın Yok musun’da bir yarışmacı gerçekten acayip heyecanlı bir yarışma geçirdi. Uğraştı, uğraştı, uğraştı ve sonunda kaybetti. Gereksiz risk almadı, devamlı bir şeyler yapmaya çalıştı. Parayı yakalasa kabul edecek, yakalayamadı o teklifi. O teklifi yakalayamayınca da kaybetti. Gecesinde de hemen Gülse Birsel aradı. “Senden tek bir şey rica ediyorum, bu arkadaşımızın lütfen bana telefonunu bul. Çünkü ben uyuyamayacağım yoksa. Onun kaybettiği miktarı ben karşılayacağım’ dedi”

Öte yandan Hakan Ural’ın G.A.G. programını sevdiğini belirtmesinin akabinde “G.A.G.’da ben çok hayran değildim, Acun Firarda’nın karşısındaydı. O dönemde bir sempatim olduğunu söyleyemeyeceğim” şeklinde esprili bir cevap veren Ilıcalı; Esra Eron’un, Jet Sosyete’nin Survivor karşısında yayınlandığını hatırlatması üzerine ise “Gülse farklı bir insan” diyerek geçtiğimiz aylarda Twitter’a da yansıyan şakalı rekabetten bahsetti.

Kanalın Medyapım imzalı diğer dizisi hakkında da bilgi veren Ilıcalı “İkinci iş olarak sevgili Fatih Aksoy’la çok güzel bir projeye başlıyoruz, yeni bir dizimiz olacak. Kendisinin çok inandığı, bizim ekibin çok inandığı bir proje” diyerek dizinin Kore uyarlaması bir baba-kız hikayesi olacağını da açıkladı.

Kanalın bir dizi daha yapma ihtimalini olduğunu da belirten Ilıcalı “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” diyerek sürprizlerin bitmeyeceğinin sinyalini verdi. Masterchef Türkiye’den bahsettikten sonra sözlerini ‘Arif v 216’, ‘Recep İvedik 5’ ve ‘Ailecek Şaşkınız’ın yayın haklarını aldığını belirten ünlü medya patronu, Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar’ın bundan sonraki yeni sinema projelerinin de TV8’de ekrana geleceğini belirterek sözlerini sonlandırdı.

O anların tamamını izlemek için:
https://video.acunn.com/magazin/acun-ilicali-dan-tv8-izleyenlerine-mujde-1122623-video
https://video.acunn.com/magazin/cem-yilmaz-ve-sahan-gokbakar-in-filmleri-tv8-de-1122627-video

Koca yürekli Gülse. :bhr: Bir zahmet Acun da yamuk yapmayıp eski dostuna sahip çıksın. En azından Haziran’a kadar hatrı vardır herhalde. :A

Bir zamanlar Demet Evgar...

Dizi yayından kaldırılınca göreceğim ben ikinizi. :A

Ne alaka Demet’le. (b)
Demet YST'de jürilik yaptı bir sezon, başta Acun'la çok iyiydiler ama ne olduysa sezon sonu oldu işte. Gülse de aynı kaderi yaşayacak. Şimdiki hoşbeş anlaşmadan dolayı zaten, sezon sonu birbirlerinin yüzüne bile bakmazlar.

Demet YST'de jürilik yaptı bir sezon, başta Acun'la çok iyiydiler ama ne olduysa sezon sonu oldu işte. Gülse de aynı kaderi yaşayacak. Şimdiki hoşbeş anlaşmadan dolayı zaten, sezon sonu birbirlerinin yüzüne bile bakmazlar.
Saçmalama konusunda sınır tanımıyorsun pes. :A Demet’le Acun önceden tanışmıyorlardı ve Özgü Namal bir süre ara verince YST’ye geçici olarak gelmişti, o gelince gitti. Gerçi tweet meselesi falan vardı ama hacklendi falan demişlerdi. Anlaşmazlık olduysa da ekrana yansıyan bir şey yok.

Dizi olur da biterse düşük reytinglerden biter, o zaman da bitti deyip geçilir. Zaten dizinin yapımcısı o olmadığı için bu tür konularda Acun’la doğrudan muhattap olmayacak. Bir kere oldu diye hep olacak değil. Tamam ben Fazilet’e laf attım diye kızgınsın ama ne diyeceğini şaşırdın artık. :A

Gülse hata etti Yani Acuna geçerek :A
Gülse geçmedi, BKM dizi ortada kalmasın diye anlaştığı kanala götürdü. Kadın transfer açıklandığı zaman tatildeydi o ne yapsın. :A
Jet Sosyete’den sonra @Aserat Acun fanı olmuş demek, seneye Survivor’a da bekliyoruz :bhr:
Bu aralar fazla konu açamadım ondan açayım dedim. Bu diziye hak ettiği değeri verirse fanı olabilirim ama ölsem Survivor'ı izlemem o kadar da eminim. :A

Gülse geçmedi, BKM dizi ortada kalmasın diye anlaştığı kanala götürdü. Kadın transfer açıklandığı zaman tatildeydi o ne yapsın. :A

Bu aralar fazla konu açamadım ondan açayım dedim. Bu diziye hak ettiği değeri verirse fanı olabilirim ama ölsem Survivor'ı izlemem o kadar da eminim. :A
Aynı kakanın laciverti :A

Saçmalama konusunda sınır tanımıyorsun pes. :A Demet’le Acun önceden tanışmıyorlardı ve Özgü Namal bir süre ara verince YST’ye geçici olarak gelmişti, o gelince gitti. Gerçi tweet meselesi falan vardı ama hacklendi falan demişlerdi. Anlaşmazlık olduysa da ekrana yansıyan bir şey yok.

Dizi olur da biterse düşük reytinglerden biter, o zaman da bitti deyip geçilir. Zaten dizinin yapımcısı o olmadığı için bu tür konularda Acun’la doğrudan muhattap olmayacak. Bir kere oldu diye hep olacak değil. Tamam ben Fazilet’e laf attım diye kızgınsın ama ne diyeceğini şaşırdın artık. :A
Farkında değilsin belki ama şuan sen çok saçmaladın. :A Birincisi bu konunun Fazilet'le ne alakası var? Tamam anladık antisiydin ama bu kadar çok takıntılık iyi değil bence. Dizi gitti bitti final yaptı. Kadro dağıldı. İstediğin oldu yani. Ama ben ağzıma bile almamışken sen hala konusunu açmaya devam ediyorsun. Anlamadım gitti. :A

Ikincisi Demet'le Acun önceden tanışıyorlar gibi birşey demedim zaten ama aralarındaki husumet açık ve net bir şekilde biliniyor. Tweet meselesi hakkında Demet'in 1 Erkek 1 Kadın dizisindeki partneri Emre Karayel twitterdan Demet'in hacklenmediğini söylemişti zaten.

Son olarak bir proje bitirilirse Acun doğrudan muhattap olmuyor ama neticede kendisi kanalın sahibi. Onun onayı olmadan da bir proje bitirilemez. Zaten anlatmaya çalıştığım şey bu değildi, Gülse Birsel Acun'la anlaşma yapınca yalakası olmuş resmen, bakalım proje düşük reytinglerden ötürü yayından kaldırılırsa ki büyük yüksek olasılık, o zaman Gülse Acun'a yalakalık yapmaya devam eder mi dedim. Anlamadığın için saçma dedin herhalde ama sen saçmaladın. :A

Farkında değilsin belki ama şuan sen çok saçmaladın. :A Birincisi bu konunun Fazilet'le ne alakası var? Tamam anladık antisiydin ama bu kadar çok takıntılık iyi değil bence. Dizi gitti bitti final yaptı. Kadro dağıldı. İstediğin oldu yani. Ama ben ağzıma bile almamışken sen hala konusunu açmaya devam ediyorsun. Anlamadım gitti. :A

Ikincisi Demet'le Acun önceden tanışıyorlar gibi birşey demedim zaten ama aralarındaki husumet açık ve net bir şekilde biliniyor. Tweet meselesi hakkında Demet'in 1 Erkek 1 Kadın dizisindeki partneri Emre Karayel twitterdan Demet'in hacklenmediğini söylemişti zaten.

Son olarak bir proje bitirilirse Acun doğrudan muhattap olmuyor ama neticede kendisi kanalın sahibi. Onun onayı olmadan da bir proje bitirilemez. Zaten anlatmaya çalıştığım şey bu değildi, Gülse Birsel Acun'la anlaşma yapınca yalakası olmuş resmen, bakalım proje düşük reytinglerden ötürü yayından kaldırılırsa ki büyük yüksek olasılık, o zaman Gülse Acun'a yalakalık yapmaya devam eder mi dedim. Anlamadığın için saçma dedin herhalde ama sen saçmaladın. :A
Fazilet'in bitmesiyle elime bir şey geçmedi, zengin falan da olmadım merak etme. Zaten onunla başlayan karşılıklı restleşmemiz yüzünden bu kadar abartılı yazıyorsun diyorum çünkü cevap vereceğimi biliyorsun. :A

Demet meselesini fazla bilmediğim için konuşmayacağım ama mesajdaki koyu kısım güldürdü. İkisi uzun zamandır dost olduğu için Gülse'nin Acun'un gözüne girmek için yalakalık yapmasına gerek yok. Acun'un kıçı kırık muhabir olduğu zamanlar kadın Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden birini yazıyordu. Kısacası ben sadece dostunun dizisine sahip çıkar demiştim sen işe yalakalığı karıştırdın ne alakaysa. :A