Benim arkadaşım nişanlandı öyle söyliyim. .ss @ozgur2113Bizimkiler bitirdi, bitirecek asıl... @mrt-06 Bir şey olmaz.
Benim arkadaşım nişanlandı öyle söyliyim. .ss @ozgur2113Bizimkiler bitirdi, bitirecek asıl... @mrt-06 Bir şey olmaz.
Ankara bekle beniİyi düşünelim iyi olsun. Sağ sağlim açıklansında tercih kılavuzundan bakarız artık.
Demi. Birde aynı konulardan hata yapmak da tabii bu işin başka bir boyutu. .sssBana da gına geldi düşünsene dershanede yine tarih bilimine giriş, sayılar, sözcükte anlamla başlıyorsun
Ben artık Eskişehire bakıyorum valla ne olur ne olmaz. Osman Gazi iyidir sen de bak ona bence canım.Ankara bekle beni
Ben bir daha limit, türev, integral çalışamam zaten zar zor anlamıştımDemi. Birde aynı konulardan hata yapmak da tabii bu işin başka bir boyutu. .sss
Geliyorum hemenBen artık Eskişehire bakıyorum valla ne olur ne olmaz. Osman Gazi iyidir sen de bak ona bence canım.
Midem kalktı şu uğursuzları andın. @xBUGRAx hiçbiri ile tanışmadım demişti nasıl hasetlenmiştim.Ben bir daha limit, türev, integral çalışamam zaten zar zor anlamıştım
Senle kız düşürürüz.Geliyorum hemen
Sözel candır İyi ki okumamışsınBilmiyorum iyi mi sürünüyoruz.. Sözel de bu forumdaki FOX gibi hor görülüyor.
Yaaa ama var ya iki soru attım bunlardan doğru çıktı biliyor musun.
Sözelin de ayrı zorluğu var tabii ezber açısından ama bu sene Edebiyat sorularına baktın mı bilmiyorum ama çok kolaydı valla hiç çalışmadan hespini işaretledim. Sözelde sıralamalar çok değişir bu sene.Bilmiyorum iyi mi sürünüyoruz.. Sözel de bu forumdaki FOX gibi hor görülüyor.
Ben bir tane mat sorusu salladım yanlış çıktıYaaa ama var ya iki soru attım bunlardan doğru çıktı biliyor musun.
Sözelin de ayrı zorluğu var tabii ezber açısından ama bu sene Edebiyat sorularına baktın mı bilmiyorum ama çok kolaydı valla hiç çalışmadan hespini işaretledim. Sözelde sıralamalar çok değişir bu sene.
Yaaa ama var ya iki soru attım bunlardan doğru çıktı biliyor musun.
Sözelin de ayrı zorluğu var tabii ezber açısından ama bu sene Edebiyat sorularına baktın mı bilmiyorum ama çok kolaydı valla hiç çalışmadan hespini işaretledim. Sözelde sıralamalar çok değişir bu sene.
Hoca camideBaksam da yapamam kesin. Ezberci eğitim sisteminin sonu ah Afet Hocam.. @ozgur2113
Hangisi. Trigonometriden de attım 5π/4 dedim doğru çıktı. İçime doğdu bu sene cevaplar keşke hep düşünce gücümü kullansaydım belki fullerdim.Ben bir tane mat sorusu salladım yanlış çıktı
Sen de kendini küçümsüyorsun ayolll en iyi sözel bölümünde en iyi üniversitesinde okuyorsun farkında mısın acaba?Baksam da yapamam kesin. Ezberci eğitim sisteminin sonu ah Afet Hocam.. @ozgur2113
Hangisi. Trigonometriden de attım 5π/4 dedim doğru çıktı. İçime doğdu bu sene cevaplar keşke hep düşünce gücümü kullansaydım belki fullerdim.
Sen de kendini küçümsüyorsun ayolll en iyi sözel bölümünde en iyi üniversitesinde okuyorsun farkında mısın acaba?
Mantık sorusuydu sanırımHangisi. Trigonometriden de attım 5π/4 dedim doğru çıktı. İçime doğdu bu sene cevaplar keşke hep düşünce gücümü kullansaydım belki fullerdim.
Sen de kendini küçümsüyorsun ayolll en iyi sözel bölümünde en iyi üniversitesinde okuyorsun farkında mısın acaba?
Heee hatırladım doğru yanlış şeysi. Ama gerçekten Matematik önceki yılın LYS'sine bakıyorsun toplama çıkarma falan var bu sene direkt ilk soru devirli permütasyondan girdiler. Hiç vicdanları yok ya insan bir iki işlem sorusu koymaz mı namusuzlar.Mantık sorusuydu sanırım
Gerçekleri söyledim valla kıymetini bil gıııı. Sözelde en iyi bölüm hangisi? Türkçe. Sen ne okuyorsun Türkçe. Eee eğitim fakültesinde en iyisi hangisi? Gazi. Sen nerde okuyorsun Gazi'de.Sağol iyi geldi.
Heee hatırladım doğru yanlış şeysi. Ama gerçekten Matematik önceki yılın LYS'sine bakıyorsun toplama çıkarma falan var bu sene direkt ilk soru devirli permütasyondan girdiler. Hiç vicdanları yok ya insan bir iki işlem sorusu koymaz mı namusuzlar.
Gerçekleri söyledim valla kıymetini bil gıııı. Sözelde en iyi bölüm hangisi? Türkçe. Sen ne okuyorsun Türkçe. Eee eğitim fakültesinde en iyisi hangisi? Gazi. Sen nerde okuyorsun Gazi'de.