Ay yok gerginim zaten ama sen etiketleyince aksine gülesim geliyor Bence gündüz açıklanacakAyy yazıp etiketleyecektim aslında ama sinirlerini bozarım diye düşündüm her gün her gün. :S Evet acaba gündüz mü açıklanacak yoksa akşam üstü mü.
Ay yok gerginim zaten ama sen etiketleyince aksine gülesim geliyor Bence gündüz açıklanacakAyy yazıp etiketleyecektim aslında ama sinirlerini bozarım diye düşündüm her gün her gün. :S Evet acaba gündüz mü açıklanacak yoksa akşam üstü mü.
Nerdeyse her sene girdiğim için AİS'den baktım bir kez akşam üstü açıklanmış. Geçen sene sanırım gündüzdü. @xBUGRAxAy yok gerginim zaten ama sen etiketleyince aksine gülesim geliyor Bence gündüz açıklanacak
Nerdeyse her sene girdiğim için AİS'den baktım bir kez akşam üstü açıklanmış. Geçen sene sanırım gündüzdü. @xBUGRAx
Ben bakarken oyun yapacam mesela önce doğru yanlışlara bakacam onları puan robotuna yazcam tahmini puan gelecek sonra parmağımla kapattım gerçek sonuç ve sıralamayı yavaşça açıcam falan değişik şeyler planlıyorum bu işi eğlenceye çevircem.
Yok ya 21.30 gibi açıklanmıştı Deli Gönül ilk bölüm vardı hatta bakamamıştım. @ozgur2113
Ay ne güzel işi eğlenceye dökeceksin Ben de akşama kadar uyumayı düşünüyorumNerdeyse her sene girdiğim için AİS'den baktım bir kez akşam üstü açıklanmış. Geçen sene sanırım gündüzdü. @xBUGRAx
Ben bakarken oyun yapacam mesela önce doğru yanlışlara bakacam onları puan robotuna yazcam tahmini puan gelecek sonra parmağımla kapattım gerçek sonuç ve sıralamayı yavaşça açıcam falan değişik şeyler planlıyorum bu işi eğlenceye çevircem.
Haaa dorğu hatırladım şey demiştin hatta Haluk'a gözüm diziyi görmüyor şimdi diye.Yok ya 21.30 gibi açıklanmıştı Deli Gönül ilk bölüm vardı hatta bakamamıştım. @ozgur2113
11 Temmuz Salı açıklanmış doğru Deli Gönül vardıYok ya 21.30 gibi açıklanmıştı Deli Gönül ilk bölüm vardı hatta bakamamıştım. @ozgur2113
En güzeli bol bol hayal kurarsın.Ay ne güzel işi eğlenceye dökeceksin Ben de akşama kadar uyumayı düşünüyorum
Tarihimizi çarpıttın.Ha o yerleşme sonucuydu pardon. @ozgur2113 @mrt-06
Zaten kaç gündür rüyamda üniversite ile ilgili şeyler görüyorum En son yerleşmediğimi görmüştümEn güzeli bol bol hayal kurarsın.
Tarihimizi çarpıttın.
11 Temmuz Salı açıklanmış doğru Deli Gönül vardı
En güzeli bol bol hayal kurarsın.
Tarihimizi çarpıttın.
Bir şey olmaz anam bir kez daha girersin. @xBUGRAxZaten kaç gündür rüyamda üniversite ile ilgili şeyler görüyorum En son yerleşmediğimi görmüştüm
Bu sene çok geç açıklandı sinir oldum.ss
Dönemin yarısında sistem değişirse olacağı bu. Kitaplar bile Şubat ayına doğru YGS/LYS adından TYT/AYT'ye çevrilmişti. @ozgur211311'inde yerleştirmişler bize aman bizi bitmiş iş. Bu sene daha sonuç açıklanmadı.
Ahahahaha Bakalım bu sefer bizi mi yerleştirecekler yoksa bize mi11'inde yerleştirmişler bize aman bizi bitmiş iş. Bu sene daha sonuç açıklanmadı.
Bir daha aslaBir şey olmaz anam bir kez daha girersin. @xBUGRAx
Kesin hata yapacaklar ya ilk kez uygulanıyor sistem.
Bir şey olmaz anam bir kez daha girersin. @xBUGRAx
Kesin hata yapacaklar ya ilk kez uygulanıyor sistem.
Bir daha mezuna kalmak mı Asla Ay yaşıtlarım bitirecek nerdeyse 2 sene yetti banaSistem değişti son anda bir daha girebilirsin güzel bir kamuflaj fırsatı. @ozgur2113
@ozgur2113 girsin de benden artık olmaz bir daha girsem herhalde kendimi boğazlarım yeter aynı konuları çalışmaktan midem bulandı. Ha birde abim öldürür.Sistem değişti son anda bir daha girebilirsin güzel bir kamuflaj fırsatı. @ozgur2113
İyi düşünelim iyi olsun. Sağ sağlim açıklansında tercih kılavuzundan bakarız artık.Bir daha asla
Ben de öyle düşünüyorum bir şeyler dönecek Ay bari burda yüzümüz gülsün Seçimler gibi
Bana da gına geldi düşünsene dershanede yine tarih bilimine giriş, sayılar, sözcükte anlamla başlıyorsun@ozgur2113 girsin de benden artık olmaz bir daha girsem herhalde kendimi boğazlarım yeter aynı konuları çalışmaktan midem bulandı. Ha birde abim öldürür.