Altlı üstlü tövbe estağfurullah. Birde neden diyor.Miden neyden kalktı hiç anlamadım 😱 @xemrexxx in fotosunda garip kedicikler ısınmak için üst üste uyuyorlar
Altlı üstlü tövbe estağfurullah. Birde neden diyor.Miden neyden kalktı hiç anlamadım 😱 @xemrexxx in fotosunda garip kedicikler ısınmak için üst üste uyuyorlar
Isınmak için diyoz Kışın çekilmiş o fotoğrafAltlı üstlü tövbe estağfurullah. Birde neden diyor.
O değil de konuda 10 misafir olması .Ben de onaylamadim bu üçlüyü @serhatt A artık sunun gibi iki tane lazım sizinle tatmin olmaz @Çiğdem- @Yiğitt @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 60623
Şimdi bir düşünürsek @denizz19 Allah tipinden almış hiçbir yerine torpil gecmemis ; @sokak sanati isterse Brad Pitt gibi olsun içi pis o da elendi ; @serhatt ondan ona gezerken tipi kaymış ; @destere zaten fok balığı gibi ; @Harunnn60 idare eder 10 üzerinden 6 ; @kerem alaman hanzosu ; @Yiğitt biraz daha eli yüzü düzgün 7.5 ; @yatutarsa kalbi güzel , @ozgur2113 ile @Maskeli Fedai d.bakir sıcağında kömür olmuşlardır onları da eledim; @cookies sen zaten Kıbrıs'ta kal ; @MEnes @MasacRE- @DarkLegenD i düşününce aklıma beyaz futbol masası geliyor ; @Ahmed de idare eder o da 7.5 ; @bazinga sanırsam uzun boylu sıska ve göZlüklüydu o da elendi; @xBUGRAx ile @mrt-06 bir saf Total yakışıklılığı var gibi ; @Çiğdem- desen zaten benden uzun bıyıkları var; @vadikızı teyzemin bir o kadar da yerin altında var; @Dosi nin genleri bozulmuş bu 3 cadoloz da elendi yani; @Forumdash @ozmoturk ve @dreamy gizemli isimler ama bence onlar da yakışıklı değildir @batuhankaralar i zaten takas öpsün yoruma gerek yok @Bully yanlış kas yapmanın kurbanı
Sonuç olarak @Ahmed @Yiğitt @xBUGRAx @mrt-06 @Harunnn60 ve @yatutarsa diyorum
Gülmeyeceğim Bütün forumu etiket yapmışŞimdi bir düşünürsek @denizz19 Allah tipinden almış hiçbir yerine torpil gecmemis ; @sokak sanati isterse Brad Pitt gibi olsun içi pis o da elendi ; @serhatt ondan ona gezerken tipi kaymış ; @destere zaten fok balığı gibi ; @Harunnn60 idare eder 10 üzerinden 6 ; @kerem alaman hanzosu ; @Yiğitt biraz daha eli yüzü düzgün 7.5 ; @yatutarsa kalbi güzel , @ozgur2113 ile @Maskeli Fedai d.bakir sıcağında kömür olmuşlardır onları da eledim; @cookies sen zaten Kıbrıs'ta kal ; @MEnes @MasacRE- @DarkLegenD i düşününce aklıma beyaz futbol masası geliyor ; @Ahmed de idare eder o da 7.5 ; @bazinga sanırsam uzun boylu sıska ve göZlüklüydu o da elendi; @xBUGRAx ile @mrt-06 bir saf Total yakışıklılığı var gibi ; @Çiğdem- desen zaten benden uzun bıyıkları var; @vadikızı teyzemin bir o kadar da yerin altında var; @Dosi nin genleri bozulmuş bu 3 cadoloz da elendi yani; @Forumdash @ozmoturk ve @dreamy gizemli isimler ama bence onlar da yakışıklı değildir @batuhankaralar i zaten takas öpsün yoruma gerek yok @Bully yanlış kas yapmanın kurbanı
Sonuç olarak @Ahmed @Yiğitt @xBUGRAx @mrt-06 @Harunnn60 ve @yatutarsa diyorum
Ondan değil geçen @sokak sanati Üsküdar da evi var dedi cadoloz için ya gerçekten varsa ta İstanbul'a gelirseBaşına kalmasından korkuyorsun demi.
Ohoo akıl oyunları çoktu bizde
Gııı sen bir ara İzmir'e gidiyordun. Oraya yerleşirsin işte.Ondan değil geçen @sokak sanati Üsküdar da evi var dedi cadoloz için ya gerçekten varsa ta İstanbul'a gelirse
O üni içindi biteli 2 yıl oldu.ssGııı sen bir ara İzmir'e gidiyordun. Oraya yerleşirsin işte.