Aşkımdan düz duvarlara tırmanıyorum beZordur tabi. Çaresiz dertlere düştüm doktor bana bir çare demiş garip..
Aşkımdan düz duvarlara tırmanıyorum beZordur tabi. Çaresiz dertlere düştüm doktor bana bir çare demiş garip..
Ben ben ben?
Şeker komasına girer millet.Sorma bir tatlı muhabbeti gidiyor Herkes bana tatlısın diyor.Tatlı niyetine yiyin bari de dediğiniz boşuna gitmesin
Anam o senin her zamanki halin.Aşkımdan düz duvarlara tırmanıyorum be
Yerim seni.Seninki çok üst seviye, oraya yazsam bu forumun sunucuları kaldırmazdı o kadar yüksek dozda bir yakışıklılığı. Sonra Ozan söverdi, kim çökertti forumu diye.
Şeker komasına mı başka bir şeye mi girerler emin değilim ama sözlerinin arkasında dursunlarŞeker komasına girer millet.
Miden neyden kalktı hiç anlamadım 😱 @xemrexxx in fotosunda garip kedicikler ısınmak için üst üste uyuyorlarDur midem kalktı çıkıyorım ben.
Yalnız bebeğim benim Kıbrıs maceram bitti Artık İstanbuldayımŞimdi bir düşünürsek @denizz19 Allah tipinden almış hiçbir yerine torpil gecmemis ; @sokak sanati isterse Brad Pitt gibi olsun içi pis o da elendi ; @serhatt ondan ona gezerken tipi kaymış ; @destere zaten fok balığı gibi ; @Harunnn60 idare eder 10 üzerinden 6 ; @kerem alaman hanzosu ; @Yiğitt biraz daha eli yüzü düzgün 7.5 ; @yatutarsa kalbi güzel , @ozgur2113 ile @Maskeli Fedai d.bakir sıcağında kömür olmuşlardır onları da eledim; @cookies sen zaten Kıbrıs'ta kal ; @MEnes @MasacRE- @DarkLegenD i düşününce aklıma beyaz futbol masası geliyor ; @Ahmed de idare eder o da 7.5 ; @bazinga sanırsam uzun boylu sıska ve göZlüklüydu o da elendi; @xBUGRAx ile @mrt-06 bir saf Total yakışıklılığı var gibi ; @Çiğdem- desen zaten benden uzun bıyıkları var; @vadikızı teyzemin bir o kadar da yerin altında var; @Dosi nin genleri bozulmuş bu 3 cadoloz da elendi yani; @Forumdash @ozmoturk ve @dreamy gizemli isimler ama bence onlar da yakışıklı değildir @batuhankaralar i zaten takas öpsün yoruma gerek yok @Bully yanlış kas yapmanın kurbanı
Sonuç olarak @Ahmed @Yiğitt @xBUGRAx @mrt-06 ve @yatutarsa diyorum
Teklifini kabul ediyorum bu vesileyle.Şimdi bir düşünürsek @denizz19 Allah tipinden almış hiçbir yerine torpil gecmemis ; @sokak sanati isterse Brad Pitt gibi olsun içi pis o da elendi ; @serhatt ondan ona gezerken tipi kaymış ; @destere zaten fok balığı gibi ; @Harunnn60 idare eder 10 üzerinden 6 ; @kerem alaman hanzosu ; @Yiğitt biraz daha eli yüzü düzgün 7.5 ; @yatutarsa kalbi güzel , @ozgur2113 ile @Maskeli Fedai d.bakir sıcağında kömür olmuşlardır onları da eledim; @cookies sen zaten Kıbrıs'ta kal ; @MEnes @MasacRE- @DarkLegenD i düşününce aklıma beyaz futbol masası geliyor ; @Ahmed de idare eder o da 7.5 ; @bazinga sanırsam uzun boylu sıska ve göZlüklüydu o da elendi; @xBUGRAx ile @mrt-06 bir saf Total yakışıklılığı var gibi ; @Çiğdem- desen zaten benden uzun bıyıkları var; @vadikızı teyzemin bir o kadar da yerin altında var; @Dosi nin genleri bozulmuş bu 3 cadoloz da elendi yani; @Forumdash @ozmoturk ve @dreamy gizemli isimler ama bence onlar da yakışıklı değildir @batuhankaralar i zaten takas öpsün yoruma gerek yok @Bully yanlış kas yapmanın kurbanı
Sonuç olarak @Ahmed @Yiğitt @xBUGRAx @mrt-06 ve @yatutarsa diyorum
Ben de sana teklifte bulunayım mıTeklifini kabul ediyorum bu vesileyle.
Ahhh sağol canım o bakan gözün güzelliğindendir.Şimdi bir düşünürsek @denizz19 Allah tipinden almış hiçbir yerine torpil gecmemis ; @sokak sanati isterse Brad Pitt gibi olsun içi pis o da elendi ; @serhatt ondan ona gezerken tipi kaymış ; @destere zaten fok balığı gibi ; @Harunnn60 idare eder 10 üzerinden 6 ; @kerem alaman hanzosu ; @Yiğitt biraz daha eli yüzü düzgün 7.5 ; @yatutarsa kalbi güzel , @ozgur2113 ile @Maskeli Fedai d.bakir sıcağında kömür olmuşlardır onları da eledim; @cookies sen zaten Kıbrıs'ta kal ; @MEnes @MasacRE- @DarkLegenD i düşününce aklıma beyaz futbol masası geliyor ; @Ahmed de idare eder o da 7.5 ; @bazinga sanırsam uzun boylu sıska ve göZlüklüydu o da elendi; @xBUGRAx ile @mrt-06 bir saf Total yakışıklılığı var gibi ; @Çiğdem- desen zaten benden uzun bıyıkları var; @vadikızı teyzemin bir o kadar da yerin altında var; @Dosi nin genleri bozulmuş bu 3 cadoloz da elendi yani; @Forumdash @ozmoturk ve @dreamy gizemli isimler ama bence onlar da yakışıklı değildir @batuhankaralar i zaten takas öpsün yoruma gerek yok @Bully yanlış kas yapmanın kurbanı
Sonuç olarak @Ahmed @Yiğitt @xBUGRAx @mrt-06 @Harunnn60 ve @yatutarsa diyorum