Ama sen duygusal davranmazsın.
Sen öyle san. Ne kinci deveyimdir ben
Ama sen duygusal davranmazsın.
Bir de geçen duygusal verenleri tespit edelim falan diyordun. Ilk başta kendin yapacaksın.Sen öyle san. Ne kinci deveyimdir ben
peki kankacım ben avluya oy verdim zaten ona da oy veririm@MUHAMMED YUSUF DEMİRR kankacım yasak Elma'ya oy verir misin? TvEn'de yeni projeler yapacağız ortak bence destek ol
@ozmoturk sende yasa elma der misin. Kara Melek Ender için
Bir de geçen duygusal verenleri tespit edelim falan diyordun. Ilk başta kendin yapacaksın.
Ben şaka anlamam bilirsinUff şaka Yapıyoruz sus
peki kankacım ben avluya oy verdim zaten ona da oy veririm
kanka oy değiştiremiyeceğimi fark ettim@MUHAMMED YUSUF DEMİRR kankacım yasak Elma'ya oy verir misin? TvEn'de yeni projeler yapacağız ortak bence destek ol
@ozmoturk sende yasa elma der misin. Kara Melek Ender için
Ben şaka anlamam bilirsin
kanka oy değiştiremiyeceğimi fark ettim
Her şeye rağmen FiFi zaten çıkamaz bu gruptan oyunu boşa yollama Bende Fi'yi izledim ama 2. Sezon olmadı özellikle Show TV'ye geçtikten sonra her anlamda çöktü proje. Yasak elma 12 bölümde uçtu. @xBUGRAx Fi cidden Show'da baya kan kaybetti
Her şeye rağmen Fi
Okuduğun bela senin başına dönsün pis serkeşAllah senin belanı versin o zaman
YASAK ELMAAynen bittin artık önce ki turda Yasak Elma dememiştin
@Ahmed @tolgab @mesmeso61 @Thequeer @Maskeli Fedai gibi MS yarismacilarimiz Yasak Elma derse Jüri başkanı Milli Şef'in yani benim takdirimi kazanır. Bilginiz olsun. En çok yasak elma diyen ona oy veren en çok kazanan olur
"Fi" diyenlere "olmamış"a basıyor @sokak sanati. Bu kadar nefret etme diziden.