2018 En Favori Dizi 2018 - 3. Tur | D Grubu

Hangi diziler üst tura çıksın?

• Avlu | Star TV

Oy: 22 56.4%
  • Fi | PuhuTV

Oy: 19 48.7%
  • Şevkat Yerimdar | FOX

Oy: 9 23.1%
  • Yasak Elma | FOX

Oy: 15 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Bully sen geldin diye geri çekiliyorum :A
Fi'nin hakkına giriyordun zaten yakışık almıyordu :A Yasak Elma'nın geleceği yer maksimum burasıdır, ötesi yok :A

Yasak Elma'yı çok gömdüm sana gıcıklığına ama klişe de olsa fena bir dizi değil, bizimkiler seyrederken denk geliyordum bazen :D

Fi'nin hakkına giriyordun zaten yakışık almıyordu :A Yasak Elma'nın geleceği yer maksimum burasıdır, ötesi yok :A

Yasak Elma'yı çok gömdüm sana gıcıklığına ama klişe de olsa fena bir dizi değil, bizimkiler seyrederken denk geliyordum bazen :D

Niye gelir gelmez antilik yaptın o zaman :A
Fena dizi değilse boş verdim yardırmaya devam:A

Niye gelir gelmez antilik yaptın o zaman :A
Fena dizi değilse boş verdim yardırmaya devam:A
Seni kudurtmayı seviyorum :A Eylül sonuna kadar forumdan aldığın haz artacak :A

Fi, Meryemle birlikte sonuna kadar aralıksız tamamlayabildiğim 2 diziden biriydi, ara sıra Çukur, UTC ve SAK'ye de baktım :D Kul hakkına girme, otur oturduğun yerde :A

Seni kudurtmayı seviyorum :A Eylül sonuna kadar forumdan aldığın haz artacak :A

Fi, Meryemle birlikte sonuna kadar aralıksız tamamlayabildiğim 2 diziden biriydi, ara sıra Çukur, UTC ve SAK'ye de baktım :D Kul hakkına girme, otur oturduğun yerde :A

Sen yeni bölüm falan mı okuyorsun ne bitmez okul senin ki yaa:A

Sen yeni bölüm falan mı okuyorsun ne bitmez okul senin ki yaa:A
Ağırdan almayı tercih ediyorum, bir kez geliyor sonuçta üniversite zamanları :A Şaka bir yana, gerek forum, gerek yaptığım haytalıklar bana sene kaybettirdi, zaten 1 sene önce ayrılmam gerekiyordu, Gökhan Türkmen'le şampiyon olup öyle gideyim dedim :A Sonra 2 şampiyonluğum daha oldu :F

Şu anda yoluna koydum ama her şeyi, sıkıntı yok :D 1 senelik ara iyi geldi :D

Ağırdan almayı tercih ediyorum, bir kez geliyor sonuçta üniversite zamanları :A Şaka bir yana, gerek forum, gerek yaptığım haytalıklar bana sene kaybettirdi, zaten 1 sene önce ayrılmam gerekiyordu, Gökhan Türkmen'le şampiyon olup öyle gideyim dedim :A Sonra 2 şampiyonluğum daha oldu :F

Şu anda yoluna koydum ama her şeyi, sıkıntı yok :D 1 senelik ara iyi geldi :D

5 senelik mi senin ki neyse bana ne 2 ay dumura uğrayacaksın ve yine 1 sene ara vermen gerekecek:A

5 senelik mi senin ki neyse bana ne 2 ay dumura uğrayacaksın ve yine 1 sene ara vermen gerekecek:A
2 ay seni yerin dibine soktuktan sonra öyle gideceğim :A Ama gözüm üstünde olacak, yarı yıl tatilinde ve yazın bakıyorum kim arkamdan ne konuşuyor diye :A Zaten kuşlarım da çok, haberler geliyor :A

2 ay seni yerin dibine soktuktan sonra öyle gideceğim :A Ama gözüm üstünde olacak, yarı yıl tatilinde ve yazın bakıyorum kim arkamdan ne konuşuyor diye :A Zaten kuşlarım da çok, haberler geliyor :A

Ben çok konuştum arkandan zaten Yiğit'te demiş özelden bilgi mesajı attım niye. Derin devlete ergenekonculara yer yok burada:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...