Senin hatrına verdim kanka.Oha komplo var. Yasak Elma Çıkmalı bu gruptan @Billy Kane sen seviyordun galiba. @DiziTutkunu değer bil @pompy kayyum sonucu oyların Yasak Elma'ya geçti @kerem oyunu bekliyorum. @mrt-06 Star'a zaten oy vermezsin bir oyun boşta kalıyor bize destek ol zaten senin kız var. @12.Adam rica etsek Yasak Elma Der misin @turkuazz canım yasak Elma'ya oy verirsen çok sevinirim
Fi ve Avluya vericem kusura bakma
Senin hatrına verdim kanka.
Yasak Elma hak ediyor turlamayı
İzlediğim diziler varken izlemediğime veremem makul ol İKİSİNDEN BİRİ OLMASAYDI VERİRDİM YASAK ELMAYAYaa saçmalama yeniköy dibimde bak büyük olay çıkartırım
İzlediğim diziler varken izlemediğime veremem makul ol İKİSİNDEN BİRİ OLMASAYDI VERİRDİM YASAK ELMAYA
@MUHAMMED YUSUF DEMİRR kankacım yasak Elma'ya oy verir misin? TvEn'de yeni projeler yapacağız ortak bence destek ol
@ozmoturk sende yasa elma der misin. Kara Melek Ender için
Fi
Avlu
Kara listende mi?Önce ki turda yaptın bunu. Listede en üste çıktın
Kara listende mi?
Ama sen duygusal davranmazsın.Aynen bittin artık önce ki turda Yasak Elma dememiştin
@Ahmed @tolgab @mesmeso61 @Thequeer @Maskeli Fedai gibi MS yarismacilarimiz Yasak Elma derse Jüri başkanı Milli Şef'in yani benim takdirimi kazanır. Bilginiz olsun. En çok yasak elma diyen ona oy veren en çok kazanan olur