Çiğdem e srYalvaracak bana
Yalan söyleme be ne ara oldu
Çiğdem e srYalvaracak bana
Görmek yetiyor banaİşte görüyorsun anca oraya gelin gidemiyorsun
Kiz koskoca yalı görmüş insann yalvarır mi hiç
Sevgilim var yalanı kızların başvurduğu en bilindik taktiktir ayoll sakın vazgeçmeYalvaracak bana
Kıymetlim şarkısını kullanana kadar tiksinmeyeceğim sonra tiksineceğimAbovvvv olaylar iyice karıştı. @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @Çiğdem- @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @cookies @xBUGRAx @DarkLegenD @Arslan Bey
@serhatt ten vazgeçmemSevgilim var yalanı kızların başvurduğu en bilindik taktiktir ayoll sakın vazgeçme
Bana Serhatin resmini atsana
Tamam abla Ama bunda komik şey yok sevdiğimi ppm yaptım
Ayy ökrüsük tuttu ölüyordum Hep kalsın bu avatar sen kendi severdin zatenTamam abla Ama bunda komik şey yok sevdiğimi ppm yaptım
Aynen kedi severim ben hep @serhatt im de keşke normalde kedi gibi olsaAyy ökrüsük tuttu ölüyordum Hep kalsın bu avatar sen kendi severdin zaten
Oyüzdens erhatı bu kadar sevdin oda mutant kediAynen kedi severim ben hep @serhatt im de keşke normalde kedi gibi olsa
Olabilir.Hem vahşi bir kedi beni kesinlikle istemiyorOyüzdens erhatı bu kadar sevdin oda mutant kedi
Aaa istemiyor diye kovalıyorsunOlabilir.Hem vahşi bir kedi beni kesinlikle istemiyor
Evet istese kovalamam giderim yanına 1-2 saat konuşup takılırız sonra unuturum belkiAaa istemiyor diye kovalıyorsun
Ozaman seni isteyince tekmeyi atacanEvet istese kovalamam giderim yanına 1-2 saat konuşup takılırız sonra unuturum belki
Tekmeyi atarmıyım söz vermiyorum ama biraz vakit geçirip sonra atabilirimOzaman seni isteyince tekmeyi atacan