Çiğdem e srYalvaracak bana
Yalan söyleme be ne ara oldu![]()
Çiğdem e srYalvaracak bana
Görmek yetiyor banaİşte görüyorsun anca oraya gelin gidemiyorsun![]()
Kiz koskoca yalı görmüş insann yalvarır mi hiç![]()
Sevgilim var yalanı kızların başvurduğu en bilindik taktiktir ayoll sakın vazgeçmeYalvaracak bana
Kıymetlim şarkısını kullanana kadar tiksinmeyeceğim sonra tiksineceğimAbovvvv olaylar iyice karıştı.@denizz19 @xemrexxx @vadikızı @Çiğdem- @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @cookies @xBUGRAx @DarkLegenD @Arslan Bey
![]()
@serhatt ten vazgeçmemSevgilim var yalanı kızların başvurduğu en bilindik taktiktir ayoll sakın vazgeçme![]()
![]()
![]()
Bana Serhatin resmini atsana
Tamam abla
Ayy ökrüsük tuttu ölüyordumTamam ablaAma bunda komik şey yok sevdiğimi ppm yaptım
![]()
Aynen kedi severim ben hepAyy ökrüsük tuttu ölüyordum![]()
![]()
Hep kalsın bu avatar sen kendi severdin zaten
![]()
![]()
![]()
Oyüzdens erhatı bu kadar sevdin oda mutant kedi
Olabilir.Hem vahşi bir kedi beni kesinlikle istemiyorOyüzdens erhatı bu kadar sevdin oda mutant kedi![]()
![]()
![]()
Aaa istemiyor diye kovalıyorsunOlabilir.Hem vahşi bir kedi beni kesinlikle istemiyor![]()
Evet istese kovalamam giderim yanına 1-2 saat konuşup takılırız sonra unuturum belkiAaa istemiyor diye kovalıyorsun![]()
![]()
![]()
Ozaman seni isteyince tekmeyi atacanEvet istese kovalamam giderim yanına 1-2 saat konuşup takılırız sonra unuturum belki![]()
Tekmeyi atarmıyım söz vermiyorum ama biraz vakit geçirip sonra atabilirimOzaman seni isteyince tekmeyi atacan![]()
![]()
![]()