Susmazsan masadaki bıçağı alıp üzerine yürürdüm.
Mağdura oynardım o durumda halka ve linç yerdin
Susmazsan masadaki bıçağı alıp üzerine yürürdüm.
Aaa derdi ne bunların şimdi ayoll Gelin kaynana katılıp yemeklerinemi puan veriyorlarKapak fotoğrafı kendine çekti hemen izdivaçlardan beri böyle çirkeflik görmedik.
Aaa derdi ne bunların şimdi ayoll Gelin kaynana katılıp yemeklerinemi puan veriyorlar
Kadın sankı taş kesmeye çalısıyor yanı tavuğu kesemiyorum diyor birde ıkınıyor zorlanıyor gibi yapıyor keserken
Ezgiye biraz fazla yükleniyorlar abarttılar bence. 3 kişi bir oldu.İyi ben de izliyorum bir yere kaçma.
Aynen o konuda haklısın da kaynanası fena. Senin Nurten'e sataşıyor.Ezgiye biraz fazla yükleniyorlar abarttılar bence. 3 kişi bir oldu.
Gerçekten gıcık bir kadın ama Nurten de gaf yaptı gelinim haklıydı deyip.Aynen o konuda haklısın da kaynanası fena. Senin Nurten'e sataşıyor.
Bakalım gelinin tabağını bulabilecek mi?Gerçekten gıcık bir kadın ama Nurten de gaf yaptı gelinim haklıydı deyip.
Oha kız resmen pul biberleri üstüne koymadı tek farklı gözüken oydu ve 5 puanı verdi ona. Hile. 😱Bakalım gelinin tabağını bulabilecek mi?
Kaç gündür aynı şeyi yapıyor bir de damak zevkinden bahsediyor.Oha kız resmen pul biberleri üstüne koymadı tek farklı gözüken oydu ve 5 puanı verdi ona. Hile. 😱
Ben bile ekrandan gördüm farkı.
Kadın resmen psikolojik oyunlar yapıyor kızalara, hepsini delirtti.Kaç gündür aynı şeyi yapıyor bir de damak zevkinden bahsediyor.
Var ya 3'ü birlik oldu resmen Ezgi'ye karşı. İlk defa oldu galiba.
Özlem'den daha büyük bir patlama bekliyordum.
Elif - Çiğdem daha çok delirdi benim de beklentimin altında kaldı. Nurten patlamadı nedense.Özlem'den daha büyük bir patlama bekliyordum.
Kritikte kapışacaklar yine.Elif - Çiğdem daha çok delirdi benim de beklentimin altında kaldı. Nurten patlamadı nedense.
Yaaa Elif çok güzel değil mi.