AaA kiz rolumu mü çalmış hadsize bak sen 😱
AaA kiz rolumu mü çalmış hadsize bak sen 😱
Hhaha evet Şefimiz senin taktiğinle kovuyordu @serhatt ıAaA kiz rolumu mü çalmış hadsize bak sen 😱
İnternetim yok
Kimse beni kovamaz herkes haddini bilsinHhaha evet Şefimiz senin taktiğinle kovuyordu @serhatt ıSen şimdi geldiğine göre kendin kovabilirsin sizi takmıyormuş
![]()
![]()
![]()
Yarışanın başkanları var ayoll 2 dene hemdeKimse beni kovamaz herkes haddini bilsinBurası halka mal olmuş bi yer
![]()
Mustiye harcayacak internetim yokBuraya nasıl giriyorsun ozaman beee![]()
![]()
![]()
Kenarımın başkanlarıYarışanın başkanları var ayoll 2 dene hemde![]()
![]()
![]()
40 yılda bir başarı edinince ben.2 kere kazandım 4 kere finalist oldum 2 sezonun finalini de ben sundum sunucu olarakYap daha iyisini görelim
![]()
40 yılda bir başarı edinince ben.![]()
Anca forumda başarılı olursun işte. Reeli de anlatsana.Hayatım ben forumun yarışmalarına yön veren biriyim.@mrt-06 @Çiğdem- şuna bi anlatın 3 kişinin izlediği Kara Sevda'nım 2 karakterinden birini yarı finale diğerini finale çıkarttığımı? Bully'leri eleyip en favori üyeden finallere çıktığımı, Beren ve Kıvanç ile en iyi çiftte şampiyon olduğumu ve daha nicelerini anlat. Dua et ben katılmıyorum yoksa finalist net belli
![]()
Anca forumda başarılı olursun işte. Reeli de anlatsana.![]()
At da bakayım o zaman. Sana güvenmediğim için kanıt arıyorum.Onu anlattım zaten tapularımı ve maaş bordromu wp'den atayım sana![]()
At da bakayım o zaman. Sana güvenmediğim için kanıt arıyorum.![]()
Üç silahşörler ismi çokmu klasik kalır?Wp'bi alıyorum Harun'dan o zaman hatta grup kuralım![]()
Üç silahşörler ismi çokmu klasik kalır?![]()
4. kim o zaman?4 kişi onlar yalnız gem seni daha tam aramıza almadık![]()
Size iyi eğlenceler, ben grup sevmiyorum.![]()