@cookies o arada seni de öper valla. Seni ayrı tutmak gerek.Ben tek başıma yeterim,başkasına gerek yok![]()
@cookies o arada seni de öper valla. Seni ayrı tutmak gerek.Ben tek başıma yeterim,başkasına gerek yok![]()
Yiğit ile beni ayrı bi odaya kapatın kimseler giremesin
Yiğit ile beni ayrı bi odaya kapatın kimseler giremesin![]()
yarışma esnasında benOha o odaya acilen beni de atın@mrt-06
Boşuna dememişler köy yanar deli taranır diye
Şu an sadece bir kolumda 7 sinek ısırığı var, neyden bahsediyorsunuz siz?![]()
Ben tek başıma yeterim,başkasına gerek yok![]()
@Yiğitt in Başını yakacağına @mrt-06 @xemrexxx in Şezlonguna gönder serhatı cookieside Milli şefin yanına @sokak sanatiOha o odaya acilen beni de atın@mrt-06
@Yiğitt in Başını yakacağına @mrt-06 @xemrexxx in Şezlonguna gönder serhatı cookieside Milli şefin yanına @sokak sanati![]()
![]()
![]()
Bikere de araya girme be uğursuz@Yiğitt in Başını yakacağına @mrt-06 @xemrexxx in Şezlonguna gönder serhatı cookieside Milli şefin yanına @sokak sanati![]()
![]()
![]()
Bikere de araya girme be uğursuz![]()
Siz başkanları olarak iliglenmelisiniz benceBen hiç birini istemiyorum @Yiğitt iyidir.s.s onda kalsınlar.s.s
Benim başkanım olamaz kimseSiz başkanları olarak iliglenmelisiniz bence![]()
![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx e bağlısınız bir şikayetiniz olursa onlara gidiceksinizBenim başkanım olamaz kimse![]()
Hadi oradan be
Jurimsin ayoll güzel güzel eğlenecezHadi oradan beBen katılmıyacam zaten banane
![]()
Hiç uğraşamam senin kenar yarışmanlaJurimsin ayoll güzel güzel eğlenecez![]()
![]()
![]()
Oy vereceksin şarkılara eğlenceli iş hem @Yiğitt e yüksek verince o heyecanla seni öper kendine iyi verenleri öpüyorHiç uğraşamam senin kenar yarışmanla![]()
Ben başka bi bahane bulup kendimi öptürürm onaOy vereceksin şarkılara eğlenceli iş hem @Yiğitt e yüksek verince o heyecanla seni öper kendine iyi verenleri öpüyor![]()
![]()
![]()
MS de iyi puana sevindiği kadr başka şeye sevinmiyor ayoll sana fırsatBen başka bi bahane bulup kendimi öptürürm ona![]()
Hadi oradan beBen katılmıyacam zaten banane
![]()