Efe kalpten gitmiştir Dahada gelemezCevap verin eyyy @denizz19 @yatutarsa @Forumdash @tolgab@Çiğdem- musicsurvivorda bunları kim seçmişti
@mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt @serhatt @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 60404 Ekli dosyayı görüntüle 60405
Şarkılarını severim en azından popüler isimSen Mustafa Ceceli'yi sevmiyorsun ki. Niye seçecektin?![]()
Şarkılarını da eleştirirdin hep ve beğenmediğini ifade ederdin hep. Demek daha çok popüler olduğu için seçip, zirve yapmaya çalışacaktın. İrem Derici'yi de popüler olduğu için seçtin demek. Anlaşıldı.Şarkılarını severim en azından popüler isim@mrt-06
Kişilik olarak Mustafa'yı sevmem ama şarkılarını severim evet her şarkısı birbirine benziyor ama şarkılarının ya da sesinin kötü olduğunu düşünmüyorumŞarkılarını da eleştirirdin hep ve beğenmediğini ifade ederdin hep. Demek daha çok popüler olduğu için seçip, zirve yapmaya çalışacaktın. İrem Derici'yi de popüler olduğu için seçtin demek. Anlaşıldı.![]()
Zamanında bana kötüler dururdun. "Mustafa Ceceli ne yağğğğğ" falan derdin. Şimdi değiştirmişsin düşüncelerini, tam da kişiliği değiştikten sonra.Kişilik olarak Mustafa'yı sevmem ama şarkılarını severim evet her şarkısı birbirine benziyor ama şarkılarının ya da sesinin kötü olduğunu düşünmüyorumİrem'in popülerlikle alakası yok beğendiğim için seçtim
Hatta @Dosi ye hangisini seçeyim demiştim
![]()
Bütün laik programlara göz diktiler büyük resmi görüyorsun değil mi.Okudum yeter ya izdivaçtan sonra onlar kaldı elimizde kafayı mı yiyelim.![]()
Ceceli'nin yaptığı da Polat Yağcı'nın yaptığı da kabul edilemez şeyler. Murat Dalkılıç'ı tebrik ediyorum. O şirkette çalışan herkesten, özellikle de Hande'den tepki göstermesini bekliyorum.
Yeşim'i de alıyorum devamlı moderatör olarak yine en açık o konuşmuş.@mrt-06
Hardcore.
Mustafa Ceceli'nin hele bu konularda söyleyecek hiçbir şeyi olmaması lazım yeri gelince en müslüman benim yeri gelince karıyla kızla yeri gelince de bu tür olaylar. Herkesin kendi tercihi yapacak bir şey yok.
Hepsi güzel konuşmuş ama özellikle Yeşim başkan yine estirmiş ortalığı.Murat Dalkılıç da iyi demiş.
Efe kalpten gitmiştir Dahada gelemez![]()
![]()
![]()
Ceceli zaten bitirmişti kendini artık dönülmez yere girdi. Zaten müzikal anlamda da çöküşlerde. Artık Ak Parti konserleriyle idare eder. Poll Production da alsın yanına yakışırlar.![]()
Şarkılarını da eleştirirdin hep ve beğenmediğini ifade ederdin hep. Demek daha çok popüler olduğu için seçip, zirve yapmaya çalışacaktın. İrem Derici'yi de popüler olduğu için seçtin demek. Anlaşıldı.![]()
Kişilik olarak Mustafa'yı sevmem ama şarkılarını severim evet her şarkısı birbirine benziyor ama şarkılarının ya da sesinin kötü olduğunu düşünmüyorumİrem'in popülerlikle alakası yok beğendiğim için seçtim
Hatta @Dosi ye hangisini seçeyim demiştim
![]()
Ceceli hala açıklama yapmadı sanırım.![]()
Mustafa Ceceli’den çok Poll’a sitem var.
Bütün laik programlara göz diktiler büyük resmi görüyorsun değil mi.![]()
Reyis yapıştırmış lafıOrtalık karışmış..
Bu kadın ATV'ye fazla geliyor iki üç beden.Reyis yapıştırmış lafı@batuhankaralar senin çakma reyisler nerede sus pus olmuşlar
@Dosi @vadikızı @cookies @Sherlock @MayısKralı @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @MasacRE- @MEnes Ekli dosyayı görüntüle 60436
Adaşım çakmış golü Denizler hep böyledir.Reyis yapıştırmış lafı@batuhankaralar senin çakma reyisler nerede sus pus olmuşlar
@Dosi @vadikızı @cookies @Sherlock @MayısKralı @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @MasacRE- @MEnes Ekli dosyayı görüntüle 60436
Reyis yapıştırmış lafı@batuhankaralar senin çakma reyisler nerede sus pus olmuşlar
Asalet böyle bir şey işte, severek izliyoruzMeryem Çakırbeyli son sözü söylemiş.
Oturtsunlar karşısına Mustafa Ceceli'yi kessin raconu.@batuhankaralar
Reyis yapıştırmış lafı@batuhankaralar senin çakma reyisler nerede sus pus olmuşlar