Ünlülerden Mustafa Ceceli'ye Tepki Yağıyor!

Ne olaylar olmuş arkadaş vay be. :D

Ceceli zaten bitirmişti kendini artık dönülmez yere girdi. Zaten müzikal anlamda da çöküşlerde. Artık Ak Parti konserleriyle idare eder. Poll Production da alsın yanına yakışırlar. :):)

Şarkılarını da eleştirirdin hep ve beğenmediğini ifade ederdin hep. Demek daha çok popüler olduğu için seçip, zirve yapmaya çalışacaktın. İrem Derici'yi de popüler olduğu için seçtin demek. Anlaşıldı. :)
Kişilik olarak Mustafa'yı sevmem ama şarkılarını severim evet her şarkısı birbirine benziyor ama şarkılarının ya da sesinin kötü olduğunu düşünmüyorum :D İrem'in popülerlikle alakası yok beğendiğim için seçtim :A Hatta @Dosi ye hangisini seçeyim demiştim :D

Kişilik olarak Mustafa'yı sevmem ama şarkılarını severim evet her şarkısı birbirine benziyor ama şarkılarının ya da sesinin kötü olduğunu düşünmüyorum :D İrem'in popülerlikle alakası yok beğendiğim için seçtim :A Hatta @Dosi ye hangisini seçeyim demiştim :D
Zamanında bana kötüler dururdun. "Mustafa Ceceli ne yağğğğğ" falan derdin. Şimdi değiştirmişsin düşüncelerini, tam da kişiliği değiştikten sonra. :A

Sıla seven birinin, İrem Derici'yi sevmesi de ilginç. İkisi de birbirinden ayrılıyor. İrem Derici, popüler kültürlü. Sıla ise, kalite kültür. :A

Ceceli'nin yaptığı da Polat Yağcı'nın yaptığı da kabul edilemez şeyler. Murat Dalkılıç'ı tebrik ediyorum. O şirkette çalışan herkesten, özellikle de Hande'den tepki göstermesini bekliyorum.

Yeşim'i de alıyorum devamlı moderatör olarak yine en açık o konuşmuş. :A @mrt-06

Mustafa Ceceli'nin hele bu konularda söyleyecek hiçbir şeyi olmaması lazım yeri gelince en müslüman benim yeri gelince karıyla kızla yeri gelince de bu tür olaylar. Herkesin kendi tercihi yapacak bir şey yok.

Hepsi güzel konuşmuş ama özellikle Yeşim başkan yine estirmiş ortalığı. :A Murat Dalkılıç da iyi demiş.

Efe kalpten gitmiştir Dahada gelemez :A :A :A

Ceceli zaten bitirmişti kendini artık dönülmez yere girdi. Zaten müzikal anlamda da çöküşlerde. Artık Ak Parti konserleriyle idare eder. Poll Production da alsın yanına yakışırlar. :):)

Şarkılarını da eleştirirdin hep ve beğenmediğini ifade ederdin hep. Demek daha çok popüler olduğu için seçip, zirve yapmaya çalışacaktın. İrem Derici'yi de popüler olduğu için seçtin demek. Anlaşıldı. :)

Ceceli hala açıklama yapmadı sanırım. :)

Mustafa Ceceli’den çok Poll’a sitem var.

Bütün laik programlara göz diktiler büyük resmi görüyorsun değil mi. :(

Ortalık karışmış..
Reyis yapıştırmış lafı :X @batuhankaralar senin çakma reyisler nerede sus pus olmuşlar :A @Dosi @vadikızı @cookies @Sherlock @MayısKralı @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @MasacRE- @MEnes
DiNvna2WAAECllA.jpeg

Meryem Çakırbeyli son sözü söylemiş. :A

Oturtsunlar karşısına Mustafa Ceceli'yi kessin raconu. :A @batuhankaralar

Asalet böyle bir şey işte, severek izliyoruz :A :A

Biz tepkimizi skandaldan önce göstermiştik tabi sen Suzi çatlağı çıkınca diziyi bıraktığın için bilmemen normal :F :F