Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

Ben yine de görmek isterim :A
avucunu-yaladi-george-clooney-akademi-odulleri-2012-1295577.jpg

Beni daha çok sırt genişliğin ilgilendirdi :A

Yok çevremden güzel yorumlar geliyor kesmiycem. Daha da uzatıp hilal yaparım. :F

Olamaz mı? :A

Evet. :A

Bana da bayılırsın o zaman. :A

At fotonu o zaman buradaki parlak avcıları değerlendirsin seni :A

Parlak Takımı'na at seçkin jürimizle 2. sezonda değerlendirelim. :A @Yiğitt @Çiğdem-

şimdi ben fotoyu gördüğüm içni söylüyorum tam @Ahmed le @berkann ın tipi diğerleri beğenmezler ama yoklukta her şey olabilir bence de atma o yüzden :A
Parlak takımında değerlendirelim evet kendini bize emanet edebilirsin @mrt-06 :A @Yiğitt ben @Ahmed @jurideydik thequuer olmadı için yerine @serhatt transfer edebiliriz @Aserat :A :A :A Vucut fotolarını bekleriz @mrt-06 :A :A :A

Sen sanki beklemiyorsun :A

Benim alakam yok, sizi düşündüğümden söyledim sadece :A

Parlak Takımı'na at seçkin jürimizle 2. sezonda değerlendirelim. :A @Yiğitt @Çiğdem-

Konu ne bilemedim de @xemrexxx Faruk adında kıza benzeyen bir görsel bulurmusun bana :F Kendi yarattıgın algıyı bozuyorsun tam ben bile alişirken :F

Parlak takımında değerlendirelim evet kendini bize emanet edebilirsin @mrt-06 :A @Yiğitt ben @Ahmed @jurideydik thequuer olmadı için yerine @serhatt transfer edebiliriz @Aserat :A :A :A Vucut fotolarını bekleriz @mrt-06 :A :A :A
kiz dizi biter bitmez Boran oğlan meme yapmaya başlamış demek ki çiğdem in diğer parlakları gibi önce memeleri şişirecek sonra yumusicak :A @cookies @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @Yiğitt @denizz19 @yatutarsa DiAaqL0W0AA4rPg.jpeg

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman