Ben bu halimle de istediğim erkeği elde ediyorumHahah Aaa öyle yapmamak lazım işte ama iyi ki sen @serhatt kadın değilsiniz
Ben bu halimle de istediğim erkeği elde ediyorumHahah Aaa öyle yapmamak lazım işte ama iyi ki sen @serhatt kadın değilsiniz
Aaa işte bir de kadın olduğunu düşünBen bu halimle de istediğim erkeği elde ediyorum
Allah biliyor kimi erkek kimi kadın yapacağınıEvlere şenlik
Mert sen de bi bölümüne karar veremedin kardeşim.Bölümümü değiştirmeye değecek bir yer kazanırsam olur ama Bilgisayar Mühendisliği veya Mekatronik veya Kimya mühendisliği istiyorum bakalım bunlardan biri olmazsa okuluma devam ederim.
Hoşşşttt.
Öyle oldu maalesef ama benim için de kolay değil bunlar..Mert sen de bi bölümüne karar veremedin kardeşim.
Matta bitiğim hiç çalışmadığım için. Türkçe, sosyal ve fen orta düzeyde gelecek büyük ihtimal. Bakalım kısmet. Güzel bi bölüm olursa yine iki yıllık okurum herhalde.Öyle oldu maalesef ama benim için de kolay değil bunlar..
Nasıl geçti senin?
Hayırlısı olsun..Matta bitiğim hiç çalışmadığım için. Türkçe, sosyal ve fen orta düzeyde gelecek büyük ihtimal. Bakalım kısmet. Güzel bi bölüm olursa yine iki yıllık okurum herhalde.
bi defol pls
Başarılar,sayısal mısın eşit ağırlık mı Hedef ne
Hesap var bakiyim netlerini yaz. @GunesinOglu
Bravo.Türkçe tam kontrol etmedim ama 36-37 doğru.Matematik 34 doğru Sosyal 17 doğru Fen 19 doğru ilkinde de.İkincisi eh işte
Ben geçen sene yerleştim kardeşim, bu sene de girdim ama aynı netleri yaptım nerdeyse türkçe 36 mat 20 sosyal 15 olması lazım tyt'de, ayt kötü ama unutmuşum çoğu şeyi kontrol bile etmedim.@-potterhead- hesap ver bakayım nasıl geçti.
Hayırlısı olsun. Peki iyi bir sıralama gelirse değiştircek misin?Ben geçen sene yerleştim kardeşim, bu sene de girdim ama aynı netleri yaptım nerdeyse türkçe 36 mat 20 sosyal 15 olması lazım tyt'de, ayt kötü ama unutmuşum çoğu şeyi kontrol bile etmedim.
İyi ki bir sınava girdim kafamız şişti la @Çiğdem- ve sen çok konuşuyorsunuzEn büyük rakibim o kız.
En büyük rakibim o kız.
Aaa kıskanc geldi bu niye bu kadar kıskanıyor seni bu aralarİyi ki bir sınava girdim kafamız şişti la @Çiğdem- ve sen çok konuşuyorsunuz