Ama yaşlanmışsinZor mu darbe yaparız asker beni seviyor
Ama yaşlanmışsinZor mu darbe yaparız asker beni seviyor
Ama yaşlanmışsinSevse nolacak 159 iktidar mi olucan
![]()
Profil fotondaki dizi okkalı bir ceza yemiş sıra sendeHer şartta iktidar benim. Hem DP dediğin kitlenin başkanı forumda benden daha eski o yüzden o daha yaşlı![]()
Profil fotondaki dizi okkalı bir ceza yemiş sıra sende![]()
Sana bir sürpriz hazırladım@xBUGRAx gerekli elemi kustu bende bi sosladım dizi bomba gibi geri dönecek. Deneklere enerji yolladık bu elem sayesinde![]()
Sana bir sürpriz hazırladımGoogle A Rihanna yazınca
@Çiğdem- @xBUGRAx @turkuazz @Billy Kane @dreamy @Harunnn60 @mrt-06 @kerem @cookies @vadikızı @Dosi @serhatt @Ahmed @Thequeer @Aserat @Yiğitt @MayısKralı @MasacRE- @S.G.A.T. @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 60367
Meryem'i Türkiye'de kimse tanımaz diye böyle bi haber yaptılar bence hatta Sabah hiç tanımıyor Meryem'i![]()
İyi şarkıyla başlamış ama dizikolik hiç baskı yapmıyordu sen biraz daha aktifsin ona göre bence şansın daha yüksek![]()
2. hafta Milli Takım'a yaptığı şarkıyı seçmiş büyük düşüş yaşamış ders olsun bana.![]()
Hangi şarkı ile elendi bu ama hep ortalarda gitmişti çok yüksek bi puanı yoktu![]()
Uçacaksın ile elenmiş tövbeler olsun. 😱
Cemil Demirbakan'ı arıyor gözler sürekli sembolleştiği için ama grubun en iyi vokali, Selçuk Sami Cingi'ydi. Rock tarzına da çok iyi gidiyordu. Kenan Vural geldi, gitti bir ara. Sonra Cingi ayrılınca tekrar geldi.4-5 hafta ilerlemiştim, zaten beklentisiz bir şekilde girmiştim yarışmayaBunu kalsaydım sonlarda kullanırdım ilk haftalarda harcanacak şarkı değil. Elendiğim şarkı da Eurovision şarkısıydı ayrıca, orada da yarı finalde elenmişti burada da sağlam fark yedi uğursuz şarkı
![]()
Hahah Rihanna yüzünü yıkayınca Meryeme dönüşüyorSana bir sürpriz hazırladımGoogle A Rihanna yazınca
@Çiğdem- @xBUGRAx @turkuazz @Billy Kane @dreamy @Harunnn60 @mrt-06 @kerem @cookies @vadikızı @Dosi @serhatt @Ahmed @Thequeer @Aserat @Yiğitt @MayısKralı @MasacRE- @S.G.A.T. @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 60367