Başka değişik bir şey bulacamTaş kafa olursam direk çıkarım gruptan
Gümüş sörfçü yada Plastik Adam olmak istiyorum.![]()
Yiğit'in kafası balyoz gibi ben taş kafa olamam
Ben plastik adam değilmiydim
Zaten Fantastik 5'li tutmamıştı bence Alaca5'liyi aç tekrardan![]()
Sokak sanati yöneticiyken özelden MS için oy topluyormuş. Yüksek oy vermeyenleri de ceza vermekle ve banlamakla tehdit ediyormuş. Kanıtladım, buna ne yanıt verecek?Kan çıkacak. Sebep oldun ablacım.![]()
Sokak sanati yöneticiyken özelden MS için oy topluyormuş. Yüksek oy vermeyenleri de ceza vermekle ve banlamakla tehdit ediyormuş. Kanıtladım, buna ne yanıt verecek?![]()
Başka değişik bir şey bulacam![]()
![]()
![]()
Kan çıkacak. Sebep oldun ablacım.![]()
Sokak sanati yöneticiyken özelden MS için oy topluyormuş. Yüksek oy vermeyenleri de ceza vermekle ve banlamakla tehdit ediyormuş. Kanıtladım, buna ne yanıt verecek?![]()
4 sayfa geyik yapmışlarSen kesin şirinler falan yaparsın. Böyle kötülük güçleri şer güçleri falan yap bizi@mrt-06
Hemen kanıtını Ozan'a gönder.Sokak sanati yöneticiyken özelden MS için oy topluyormuş. Yüksek oy vermeyenleri de ceza vermekle ve banlamakla tehdit ediyormuş. Kanıtladım, buna ne yanıt verecek?![]()
4 sayfa geyik yapmışlarKonuyla ilgili tek cümle yok .ss
4 sayfa geyik yapmışlarKonuyla ilgili tek cümle yok .ss
İyi post kasmışsınızFantastik 4'lü ile ilgili konuşuyoruz işte![]()
O kutuyu bir incelemeye alıyım sana karşı kullanacağım çok malzene çıkar.Sende de vardır kanıt az oy istemedim senden![]()
O kutuyu bir incelemeye alıyım sana karşı kullanacağım çok malzene çıkar.![]()
Biliyorum.Ben silmedim.
![]()
Yeni Ozan benim, ne gerek var göndermeye?Hemen kanıtını Ozan'a gönder.@sokak sanati
Ben silmiştim![]()
Biliyorum.Ben silmedim.
![]()
Forumun Fantastşk dörtlüsü biziz 5 li hatta oyüzden biz zaten başlı başlına konu sayılırız ayoll4 sayfa geyik yapmışlarKonuyla ilgili tek cümle yok .ss
Forumun Fantastşk dörtlüsü biziz 5 li hatta oyüzden biz zaten başlı başlına konu sayılırız ayoll![]()
![]()
@Maskeli Fedai
@Yiğitt O Avatarla zaten yakında kendi kendini banlar![]()
![]()
@mrt-06 @sokak sanati
Gönderme yaptım orada. Gerek yok tabii.