Ben sana yardımcı olurumAman yardım etme, bulaşık yıkamaya devam et sen. Çok da tın.![]()
Ben sana yardımcı olurumAman yardım etme, bulaşık yıkamaya devam et sen. Çok da tın.![]()
@Maskeli Fedai e Sahip çık Kaanın Yalınıyla yarışıyor sen seviyordun sanırımAriana'dan daha kötüleri var, şu anki durumda 4-5 puan civarı alır gibi daha da fazlasını beklemesin @MayısKralı zaten şükretsin ona![]()
Tarkanı 2 kere yarışıp çeyrekten öteye gidememişti Yalında Yarı finalden aşşağısını görmedi çok değişik bir eşleşmeEvet Yalın iyiler arasında, @Maskeli Fedai rezil etmezse iyi puanlar kapabilir benden![]()
Tarkan'la bile çeyreği geçemediyse Yalın'la hiç şansı yok, yazık oldu Yalın'a rahmetli Bully'nin kemiklerini sızlatacak @Maskeli FedaiTarkanı 2 kere yarışıp çeyrekten öteye gidememişti Yalında Yarı finalden aşşağısını görmedi çok değişik bir eşleşme![]()
![]()
![]()
Kib by
Harunda gitti Alamancı ile sen ilgileniceksin sokak sanatiAman yardım etme, bulaşık yıkamaya devam et sen. Çok da tın.![]()
Çeyrekten öteye gidemedi yanı ikisinde de Çeyrek gördü Yarı final göremediTarkan'la bile çeyreği geçemediyse Yalın'la hiç şansı yok, yazık oldu Yalın'a rahmetli Bully'nin kemiklerini sızlatacak @Maskeli Fedai![]()
Sen varsın işte yaparsın bi' güzellik.Harunda gitti Alamancı ile sen ilgileniceksin sokak sanati![]()
![]()
![]()
Yardımcı olurum Sertab ile yarışan @MayısKralı na da akıl sorabilirsin hangi şarkıları kullanmıs hangisi iyi gitmiş falanSen varsın işte yaparsın bi' güzellik.Gün boyunca bulaşık yıkayan kenar mahalle dilberine ihtiyacım yok benim.
![]()
@MayısKralı erken elenmiş diye duydum.Yardımcı olurum Sertab ile yarışan @MayısKralı na da akıl sorabilirsin hangi şarkıları kullanmıs hangisi iyi gitmiş falan![]()
Elendiği şarkıyı ya ilk hafta kullan ya da listeye alma@MayısKralı erken elenmiş diye duydum.![]()
Saydığın isimlerin 40 yıl daha işlerini yapsalar dahi bir Edip Akbayram ve Zülfü Livaneli'nin toplamı dahi etmeyeceği gerçeği çok acı değil mi?Herkese başarılar. Ariana'ya özellikle başarılar diliyorum.@MayısKralı
Sertap ve Hadise en sevdiğim yerli isimlerden. Zirvesi zorlarlar hep.@Thequeer @kerem
Ve Gülşen ile KENAN Doğulu hep takip ettiğim isimler onlarda başarılı olur.
Orta bulduklarım İrem Derici, Gülben Ergen, Yalın, Sezen Aksu, Demet ve Gökhan Türkmen. Ortalarda gidip gelir bunlar.
Diğerleri alt kısımları süsler diye tahmin ediyorum![]()
Bilindik şarkılarıyla iş yaparsın forum öyle eski bilinmiş şarkıları çok seviyor Yarışmanın Erkin Korayı olabilirsinSaydığın isimlerin 40 yıl daha işlerini yapsalar dahi bir Edip Akbayram ve Zülfü Livaneli'nin toplamı dahi etmeyeceği gerçeği çok acı değil mi?
Yan sanayi şef her hafta 1 verecek anlaşıldı, bunun yanında 4-5 tane daha popçu 1-2-3 verir. Al işte elendim ahahahahaha.Bilindik şarkılarıyla iş yaparsın forum öyle eski bilinmiş şarkıları çok seviyor Yarışmanın Erkin Korayı olabilirsin![]()
![]()
@Tolstoyevski
Hahah sıfırlanmasaydı iyi ilerlerdin ama şimdi erkende elenirsen şaşırmam evetYan sanayi şef her hafta 1 verecek anlaşıldı, bunun yanında 4-5 tane daha popçu 1-2-3 verir. Al işte elendim ahahahahaha.
Aaa bizde 1 vermek yok @sokak sanati @xemrexxx 1 veremicek Öyle aşırı kötüde veremicek Noel baba olacaklarYan sanayi şef her hafta 1 verecek anlaşıldı, bunun yanında 4-5 tane daha popçu 1-2-3 verir. Al işte elendim ahahahahaha.
Milli şefimizin ağzından ilk defa güzel bir şey duydum.Herkese başarılar. Ariana'ya özellikle başarılar diliyorum.@MayısKralı
Sertap ve Hadise en sevdiğim yerli isimlerden. Zirvesi zorlarlar hep.@Thequeer @kerem
Ve Gülşen ile KENAN Doğulu hep takip ettiğim isimler onlarda başarılı olur.
Orta bulduklarım İrem Derici, Gülben Ergen, Yalın, Sezen Aksu, Demet ve Gökhan Türkmen. Ortalarda gidip gelir bunlar.
Diğerleri alt kısımları süsler diye tahmin ediyorum![]()
Genelde kendimi yarışmalardan geri çekmeyi tercih ettim. Bu kez dayanamadım, katıldım. Bakalım ne yapacağız Elenmezsek iyi. Marsel İlhan olmayalım da, ilk turdan elenmeyelim.