Zaten @destere i bulmaya tim kurdum hiçbiriniz sallamadınız gebersin dediniz ifşalayacam ayoll mezardan çıkar çıkmaz
Zaten @destere i bulmaya tim kurdum hiçbiriniz sallamadınız gebersin dediniz ifşalayacam ayoll mezardan çıkar çıkmaz
Tam aile yarışması oldu ya.Kız kardeşlerim @Maskeli Fedai ve @DarkLegenD, ablalarım @Çiğdem- ve @sokak sanati, görümcem @xBUGRAx, baldızım @xemrexxx, eltim @dreamy, büyük ablalarım @Yiğitt ve @MasacRE-.
![]()
Hhaha tam sen ayoll kıçında füzelerİsmet Paşa gibi büyük general resmi koy boy ecnebi işi olmasın. Kahrolsun Amerika.
Ekli dosyayı görüntüle 60327
O zaman sen destere'yle uyduruktan eltiymişsin.Evet burada da öyle.Sivas'ta farklı olacak değil ya.
![]()
Başladı yine.İsmet Paşa gibi büyük general resmi koy boy ecnebi işi olmasın. Kahrolsun Amerika.
Ekli dosyayı görüntüle 60327
En çok senin napacağını merak ediyorum ilk haftadan şutlanmazsın inşYıllardır aradığım baldızım demiştin fotoğrafımı görünce... Görümce mi oldum.![]()
Yani uydurma demeyelim de formalite diyelim.O zaman sen destere'yle uyduruktan eltiymişsin.![]()
O cümle aklımda farklı kalmış.Yıllardır aradığım baldızım demiştin fotoğrafımı görünce... Görümce mi oldum.![]()
Sen şu deliyi sustur ya savaşa çıkıyoz sanıyor galiba.
Hhaha tam sen ayoll kıçında füzeler![]()
![]()
![]()
Başladı yine.![]()
Marziye reytingleri patlatıyormuş zamanında ona başla bence.O kadar Gülben'le yatıp kalkıyorum ki TGRT'deki Marziye ya da İbrahim Tatlıses'le oynadığı Fırat dizisinden birine başlamayı düşünüyorum.@mrt-06 @sokak sanati
Yani uydurma demeyelim de formalite diyelim.
O cümle aklımda farklı kalmış.Kafam iyi değil bunalımdayım anlayış gösterin. .ss
Sen şu deliyi sustur ya savaşa çıkıyoz sanıyor galiba.![]()
Daha başlamamış cnm bu fragmanmışDaha başlamadık bunlar ayak sesleri
Marziye reytingleri patlatıyormuş zamanında ona başla bence.Dadı daha güzel ama.
![]()
@xBUGRAx'in pilavı berbattı 1 verdim, @sokak sanati çok tuzlu yapmış anam ama şehriyeler hoş bir aroma vermiş 4, lezzete veriyorum bacım gelinimi tutmak gibi olmasın ama @Maskeli Fedai'ye 5 verdim.Daha başlamamış cnm bu fragmanmış![]()
![]()
![]()
Aranız yok ki girmeye çalışayım
İki şarkına tam puan çalısır benden biri Şıkır Şıkır diğeride buO kadar Gülben'le yatıp kalkıyorum ki TGRT'deki Marziye ya da İbrahim Tatlıses'le oynadığı Fırat dizisinden birine başlamayı düşünüyorum.@mrt-06 @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 60328 İrem Derici'den mesaj var bana oy vermezseniz doğru dürüst aynen böyle olun dedi
@Çiğdem- @xBUGRAx @bazinga @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @kerem @ozmoturk @vadikızı @dreamy @Billy Kane @DarkLegenD
O zaman böyle olmam yakındır.Ekli dosyayı görüntüle 60328 İrem Derici'den mesaj var bana oy vermezseniz doğru dürüst aynen böyle olun dedi
@Çiğdem- @xBUGRAx @bazinga @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @kerem @ozmoturk @vadikızı @dreamy @Billy Kane @DarkLegenD