Çok seviyorsun dimi Atacan'ı hoş eskiden bayağı iyiydik hepimiz ama sen su koyverdin
Beni hedef tutan oydu neyse eskileri konuşmak istemiyorum. Milli şef olduğum için artık böyle küçük mevzular konuşulmayacak
Çok seviyorsun dimi Atacan'ı hoş eskiden bayağı iyiydik hepimiz ama sen su koyverdin
O avatarla milli şef falan olamazsın sen ahahaahaBeni hedef tutan oydu neyse eskileri konuşmak istemiyorum. Milli şef olduğum için artık böyle küçük mevzular konuşulmayacak
O avatarla milli şef falan olamazsın sen ahahaaha
99 numara öğrettim sana 1'i hala bende.Yılan gibi kıvırmayı @mrt-06 'dan öğrendim. Sonuçta o demişti yılanı ben yetiştirdim diye
Bence de99 numara öğrettim sana 1'i hala bende.
@denizz19 benim bu şahısla bir sorunum yok sadece ayar vermemden hoşlanıyor ben de ayar veriyorum kendisine. @DarkLegenD
99 numara öğrettim sana 1'i hala bende.
@denizz19 benim bu şahısla bir sorunum yok sadece ayar vermemden hoşlanıyor ben de ayar veriyorum kendisine. @DarkLegenD
hainlik etmedim UTC daha ağır bastı@xemrexxx İle Vartoluda hainlik ettiniz ama Çukurda etmiceksiniz
Senin asla satın alamayacağın bir ayar anam. 😉Kaç ayarsın sen cnm..
Senin asla satın alamayacağın bir ayar anam. 😉
Atacan zaten benim canım kalbime sinmiş satın alsam Ne olurLafı koyup geçtim satın al diyecektim
Atacan zaten benim canım kalbime sinmiş satın alsam Ne olur
O hareket senin hareketinIyy ne cıvıksin.s.s
Yarışma başlayacak diye yine bi melek oldun
O hareket senin hareketin
Onlara niye güldün yılan.Yok canım ben yapmam öyle şeyler
En favori dizi çeyrek final a grubunda ki konuşmanıza yıkıldım