eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Etiketde yoksunkı zaten :A :A :A Ama Juri olmak istersen olabilirsin gerçi 0 cı olursun sen müzikte beğenmezsin :A :A :A
Bak sen, algıları kuvvetliymiş. Bir an katılmak istediğimi düşünüp, öyle anlarsın dedim. Yanlış anlamadın. :A

Ben "bu şarkıcıya hayranım" diyerek oy veren kafada biri değilim. Eleştirir de veririm oyu. Çoğunluk hayranı olduğu kişiye ya da sevdiği üyeye göre oy verir. :A

Hammanizade İsmail Dede Efendi'nin nadide eserleri ile katılmama izin vermeyen bu 2. el yan sanayi yarışmayı kınıyorum!

Yarışmada Takkeli cübbeli sakallı herifler istemiyorum. İrticai faaliyetler yasak:)
@Maskeli Fedai senin yarışmacında öyle bir havada. Görmeyeyim yanlış bir hareketini. Yoksa milli şef olarak ceza vererim:)

Bak sen, algıları kuvvetliymiş. Bir an katılmak istediğimi düşünüp, öyle anlarsın dedim. Yanlış anlamadın. :A

Ben "bu şarkıcıya hayranım" diyerek oy veren kafada biri değilim. Eleştirir de veririm oyu. Çoğunluk hayranı olduğu kişiye ya da sevdiği üyeye göre oy verir. :A
Aaa Yarışmanın patronu olarak katılan katılmayanı anlarız ayoll :A

Senden iyi Juri olur yarışmacıların her hafta küfür edeceği :A :A :A

Ms hayırlı olsun çok çok keyifli bir sezon olacağını umuyorum:) katılıp katılmamakta daha karar almadım:)
Teşekkürler cnm yarışmanın önemli isimlerindensin sende katılmanı isteriz şarkıcılarda sıfırlanmışkan iyi bir isim seçeceğine eminim :A :A :A

Yarışmada Takkeli cübbeli sakallı herifler istemiyorum. İrticai faaliyetler yasak:)
@Maskeli Fedai senin yarışmacında öyle bir havada. Görmeyeyim yanlış bir hareketini. Yoksa milli şef olarak ceza vererim:)
Ben de senin gibi bir tipte milli şef istemiyorum, o ne olacak?

Aaa Yarışmanın patronu olarak katılan katılmayanı anlarız ayoll :A

Senden iyi Juri olur yarışmacıların her hafta küfür edeceği :A :A :A
Katılırım da, benim katıldığımı forum kaldıramaz. Değişik isim bulup katılırım şimdi. Forumun tarzıyla da uyuşmaz. :A

Hani Ali Taran var ya, hah işte o benim ya da Gökhan Özoğuz. Her şeye olurum yok, en kalitesine olurum var. :A

Ağustos'un 18'i gibi başlasa olur mu köye gitme durumum ve o tarihe kadar abimin düğünü de aradan çıkacak :A Tan - Hande Yener - Ebru Gündeş bir sürü kişi var kafamda :A
1.Ya da 2.gününde başlayacaz cnm :A O süreye geldiğinde bir şekilde idare edersin olmazsa birine emanet edersin yada seni eler uğurlarız :A :A :A