Bak sen, algıları kuvvetliymiş. Bir an katılmak istediğimi düşünüp, öyle anlarsın dedim. Yanlış anlamadın.Etiketde yoksunkı zaten![]()
![]()
Ama Juri olmak istersen olabilirsin gerçi 0 cı olursun sen müzikte beğenmezsin
![]()
![]()
![]()
Hammanizade İsmail Dede Efendi'nin nadide eserleri ile katılmama izin vermeyen bu 2. el yan sanayi yarışmayı kınıyorum!
Jüri başkanı ve Milli Şef Seren fanı. Baştan yenik başladın![]()
Şaşırdım Seren safının neyine fan oldun. 😱 Gülben tam senlik.![]()
Aaa Yarışmanın patronu olarak katılan katılmayanı anlarız ayollBak sen, algıları kuvvetliymiş. Bir an katılmak istediğimi düşünüp, öyle anlarsın dedim. Yanlış anlamadın.
Ben "bu şarkıcıya hayranım" diyerek oy veren kafada biri değilim. Eleştirir de veririm oyu. Çoğunluk hayranı olduğu kişiye ya da sevdiği üyeye göre oy verir.![]()
Teşekkürler cnm yarışmanın önemli isimlerindensin sende katılmanı isteriz şarkıcılarda sıfırlanmışkan iyi bir isim seçeceğine eminimMs hayırlı olsun çok çok keyifli bir sezon olacağını umuyorumkatılıp katılmamakta daha karar almadım
![]()
Aaa Yarışmanın patronu olarak katılan katılmayanı anlarız ayoll![]()
Senden iyi Juri olur yarışmacıların her hafta küfür edeceği![]()
![]()
![]()
Ben de senin gibi bir tipte milli şef istemiyorum, o ne olacak?Yarışmada Takkeli cübbeli sakallı herifler istemiyorum. İrticai faaliyetler yasak
@Maskeli Fedai senin yarışmacında öyle bir havada. Görmeyeyim yanlış bir hareketini. Yoksa milli şef olarak ceza vererim![]()
Sana iddialı bir isim bulalımda çeyrek finali hedefle ayollHammanizade İsmail Dede Efendi'nin nadide eserleri ile katılmama izin vermeyen bu 2. el yan sanayi yarışmayı kınıyorum!
Ağustos'un 18'i gibi başlasa olur mu köye gitme durumum ve o tarihe kadar abimin düğünü de aradan çıkacakKadınlardır![]()
![]()
![]()
Seren mağdur kadındı benim için o yüzden tavladı
Başkanımız bile Sereni tutuyormuş senin işin zorlaştı ayollOnları da 3 gün kodese tıkarız.![]()
Ben de senin gibi bir tipte milli şef istemiyorum, o ne olacak?
Katılırım da, benim katıldığımı forum kaldıramaz. Değişik isim bulup katılırım şimdi. Forumun tarzıyla da uyuşmaz.Aaa Yarışmanın patronu olarak katılan katılmayanı anlarız ayoll![]()
Senden iyi Juri olur yarışmacıların her hafta küfür edeceği![]()
![]()
![]()
1.Ya da 2.gününde başlayacaz cnmAğustos'un 18'i gibi başlasa olur mu köye gitme durumum ve o tarihe kadar abimin düğünü de aradan çıkacakTan - Hande Yener - Ebru Gündeş bir sürü kişi var kafamda
![]()
Ağustos'un 18'i gibi başlasa olur mu köye gitme durumum ve o tarihe kadar abimin düğünü de aradan çıkacakTan - Hande Yener - Ebru Gündeş bir sürü kişi var kafamda
![]()