Gündüz Kuşağı Programları & Günlük Diziler - Yorum Konusu

@xemrexxx İn Korişi o olayı yapınca hemen kendine başka bulmuşsun cnm :A :A :A @xBUGRAx
Bir yerden kavga ihtiyacını karşılamam lazım ablacım. :A

Lezzete verdi bacım.. Fatih. :F Yeni saatinde bakarım belki. :A
Fatih şahane zaten ilk bu formatı gördüğümde başaracağını biliyordum tam aradığını buldu yıllar sonra. :Z

Bundan önce haftalarca elenmeyen bir kız vardı Hatice havalı bir şey, Nurten onları bile yolladı. :A

Bir yerden kavga ihtiyacını karşılamam lazım ablacım. :A

Fatih şahane zaten ilk bu formatı gördüğümde başaracağını biliyordum tam aradığını buldu yıllar sonra. :Z

Bundan önce haftalarca elenmeyen bir kız vardı Hatice havalı bir şey, Nurten onları bile yolladı. :A

Kuşum Aydın ya da Zuhal'e düşünüyorum benzer format. :A

Kadın kendimizi çocuk olarak görelim gelinlerimizide oyuncak bebek olarak görelim diyor ne yapardınız diyor ben mesala şunu alırdım diyor şöyle böyle anlatıyor :A :A :A @xBUGRAx
Zaten o kadın da ayrı çatlaktı. :A

Kuşum Aydın ya da Zuhal'e düşünüyorum benzer format. :A
Seda format avına geldi saf Fatih anlamadı demiştin çok gülmüştüm. :F Bunun benzerine en çok Seda gider bence. Zuhal artık program yapmasın. :A

Zaten o kadın da ayrı çatlaktı. :A

Seda format avına geldi saf Fatih anlamadı demiştin çok gülmüştüm. :F Bunun benzerine en çok Seda gider bence. Zuhal artık program yapmasın. :A

Zuhal bayramdan sonra kısa tatil sonra yazın dönüyorum demiş Ağustos olur gibi yine. Mesut da FOX'ta prensipte anlaştı yazmıştı önceden bizde gibi. :A Zuhal'e Aileler Yarışıyor da güzel gider esprili sunar ama canlı olacak. :A

Zuhal bayramdan sonra kısa tatil sonra yazın dönüyorum demiş Ağustos olur gibi yine. Mesut da FOX'ta prensipte anlaştı yazmıştı önceden bizde gibi. :A Zuhal'e Aileler Yarışıyor da güzel gider esprili sunar ama canlı olacak. :A
Yine tutarsa ihanet eder.bir kez ihanete alıştı dikkatli olun. :A

İşte bu video paylaştığım evet. Hem yemek öğrenirsin hemde kaynananla iletişim kurmayı. :A

Kocası silah mı çekmişti ne olmuştu öyle bir olay vardı sanki. :A
Hhaha Aaa anlaşırız sanırım cnm dizilerde ki gibi kötü kaynana olmazsa ben çoğu kişiyle anlasırım zaten :A :A :A

Aaaa sen yine de dikkat et ablacım bak 2 gündür köydeyim neler gördüm yüze gülüp arkadan çekiştiren kaynanalar, onun gıybetleri falan. Dizi gibiyiz @xBUGRAx haklısın. :A
İbş kocamında ailesi karadenizde yaşıyor olurda biz gittiğimiz yerde rahat ederiz ama gittiğimiz yerde onlarla komşu olursak yandık evet :A :A :A