Her şeyi bana yıkcaksın yani Öyle olsun.La müşterimiz artar lgbti olursakHhaha mekan sahibi sen olursan bir şey olmaz ben isim hakkı istemem sana güvenirim
Her şeyi bana yıkcaksın yani Öyle olsun.La müşterimiz artar lgbti olursakHhaha mekan sahibi sen olursan bir şey olmaz ben isim hakkı istemem sana güvenirim
Hhaha evet yasal hakkım olmasın sen paramı verirsin Hem bir şey olursa senin başın yansın ayollHer şeyi bana yıkcaksın yani Öyle olsun.La müşterimiz artar lgbti olursak
Ama hep mekanda seni görceklerHhaha evet yasal hakkım olmasın sen paramı verirsin Hem bir şey olursa senin başın yansın ayoll
Bahaneni sevsinlerÇay içiyorum derim
Aman Allah korusun@serhatt hep beni düşünsün, hep beni istesin, bendiz yaşayamasın, aşkımız romanlara konu olsun istiyorum
4 yıl sonra düşünebilirim seni4 yıl sonra tıpı bitirmiş halimle hollanaya gidersem @serhatt i saraylarda yaşatırım orda
4 yıldan önce de bi buluşmalıyız ama4 yıl sonra düşünebilirim seni
Ya ama deme böyle .ss @Çiğdem- bu çocuk bana hiç bakmıyoAman Allah korusun
4 YIL SONRA buluşalım en iyisi
Ama bi ön buluşma gerçekleştirmeliyiz ki 4 yıl beklememe değecek mi bakalım4 YIL SONRA buluşalım en iyisi
Belki bi gün bi yerlerde denk gelir,görüşürüzAma bi ön buluşma gerçekleştirmeliyiz ki 4 yıl beklememe değecek mi bakalım
Sayende ben de evde kalcamı
ıyyy onlardan şahit olur mu be,iki evde kalmış kokuşmuş insan
O pis ellerini üzerimden çek kocakarı
Serhat bile senden çekiniyor