Aaa ben ölmem binlerce yıldır yaşıyorum
Ben ölebilirim ya.Kelebek gibiyim narinim... @serhatt Hollandaya gidelim 4 yıl sonra ve sonsuza kadar orda yaşayalımAaa ben ölmem binlerce yıldır yaşıyorum
Niye 4 yıl sonraBen ölebilirim ya.Kelebek gibiyim narinim... @serhatt Hollandaya gidelim 4 yıl sonra ve sonsuza kadar orda yaşayalım
4 yıl sonra tıpı bitirmiş halimle hollanaya gidersem @serhatt i saraylarda yaşatırım ordaNiye 4 yıl sonra
Aaa boş ver sen onu gel beraber yeriz ayoll hamsi evi açarız4 yıl sonra tıpı bitirmiş halimle hollanaya gidersem @serhatt i saraylarda yaşatırım orda
Sonum öyle görünüyo abla 4 yıl sonra yatırımcın ben olayım sen de yapAaa boş ver sen onu gel beraber yeriz ayoll hamsi evi açarız
Hhaha benim kafam biraz değişik çalısıyor biliyorsun sermayeyi getir farklı şeyler yaparızSonum öyle görünüyo abla 4 yıl sonra yatırımcın ben olayım sen de yap
Hahaha yapalım cnm zaten onlarla daha iyi anlaşıyorum kadınların en iyi arkdsları oluyorlar genelde
Hahah Karadeniz dısında yapalım yinede tüfeklerle basarlar nineler dedeler mekanıAma rahat bırakırız arkadaşları ki kaynaşsınlar Giresunun ilk lgbti sever mekanı oluruz
Sen karadeniz dışında yaşayabilir misinHahah Karadeniz dısında yapalım yinede tüfeklerle basarlar nineler dedeler mekanı
Evlenince yaşayacaz mecbur İstanbul Bursa genelde bu iki yerden birine gidiyor evlenen KaradenizliSen karadeniz dışında yaşayabilir misin
İstanbul ya da bursada açarız o zaman Karadenizle ilgili bi yerEvlenince yaşayacaz mecbur İstanbul Bursa genelde bu iki yerden birine gidiyor evlenen Karadenizli
Aaa gerçi evli karadenizliler bu seferde tüfekle saldırırİstanbul ya da bursada açarız o zaman Karadenizle ilgili bi yer
Aa çok biliyo onlar Gizli yaparız biz de ben yayarım eşcinseller arasında bizim mekanı o kadarAaa gerçi evli karadenizliler bu seferde tüfekle saldırır
Hhaha mekan sahibi sen olursan bir şey olmaz ben isim hakkı istemem sana güvenirimAa çok biliyo onlar Gizli yaparız biz de ben yayarım eşcinseller arasında bizim mekanı o kadar