Yakamoz farkettiği için berbat demiş. Emre o detayı yazmasaydı eminim müthiş vs. tarzı yorum yazardı @xemrexxx
Ne detayı? 😱
Yakamoz farkettiği için berbat demiş. Emre o detayı yazmasaydı eminim müthiş vs. tarzı yorum yazardı @xemrexxx
@Yakamoz-AsiYakamoz farkettiği için berbat demiş. Emre o detayı yazmasaydı eminim müthiş vs. tarzı yorum yazardı @xemrexxx
Ablamız İspanya'ya kainat guzelleri yarışmasında temsil edecekmiş önceden erkekmis cinsiyet değiştirip kadın olmuş kendine kadın diyen @Çiğdem- @Dosi @vadikızı adına bir kez daha utandık forumcak @mrt-06 @Harunnn60 @kerem @serhatt @Yiğitt @Ahmed @cookies @Forumdash @S.G.A.T. @MasacRE- @MEnes @MayısKralı @denizz19 @gözlemci @yatutarsa @DarkLegenD
Tabi canım detayı görmedinNe detayı? 😱
Saflığı oynuyor şuan
Ayy zaten çok akıllı bir şey değilTabi canım detayı görmedin
Kırmızı yazıya bak Alıntıdaki
Saflığı oynuyor şuan
Şşşt rahat dur. O bugün İsveçli, laf etmene müsade etmemAyy zaten çok akıllı bir şey değil
Tabi canım detayı görmedin
Kırmızı yazıya bak Alıntıdaki
Saflığı oynuyor şuan
Sizin işinizde zor be.Yorumları okumamıştım. 😱
Ameliyatı yapan doktor iyi çalışmış.
Adamın kendisi bilmiyor mu ne olduğunu kendi de gülmüş zaten akıllı adamın benle işi neŞşşt rahat dur. O bugün İsveçli, laf etmene müsade etmem
Kıskandın mıSizin işinizde zor be.
Zaten düzgün birini bulmak zor, birde böyle vakalar için dikkatli olmanız gerekiyor
Deniz için önemli değilmiş, böyle erkeğe can kurban dedi bir önceki sayfada 😱
Sizin işinizde zor be.
Zaten düzgün birini bulmak zor, birde böyle vakalar için dikkatli olmanız gerekiyor
Deniz için önemli değilmiş, böyle erkeğe can kurban dedi bir önceki sayfada 😱
Sen de değiştir bence sen de bu kadın gibi altta kalmayı seviyorsun zaten @Çiğdem-şunu açacağına parlak konusu açta bi işe yara
Benle gündeme gelmeye çalışmıyorsun ne güzelDeniz için yorum yapmıyayım şimdi, yoksa iş uzayacak. Ben kaçayım.
Çok bile konuşturdum seni bugünDeniz için yorum yapmıyayım şimdi, yoksa iş uzayacak. Ben kaçayım.
Sen yüz vermedin ben de böylelerine bakıyorum Ne yapayım çaresiz bıraktınO*a
Yok daha neler
Benle gündeme gelmeye çalışmıyorsun ne güzel
Çok bile konuşturdum seni bugün
Sevenler varGündemde olmayı sevmem. Ayrıca öyle bir çalışma yapmam gerek yok.
1 haftada yazdığım mesaj sayısı 1 saatte yazıldı.
İsveç kazanırsa konuşmaya devam ederiz kaybederse yapacak birşey yokGündemde olmayı sevmem. Ayrıca öyle bir çalışma yapmam gerek yok.
1 haftada yazdığım mesaj sayısı 1 saatte yazıldı.
Sevenler var
İsveç kazanırsa konuşmaya devam ederiz kaybederse yapacak birşey yok
Pazar günleri seni konuşturmak gerekir. Diğer haftayada hesaplanıyor
Ben değiştirmeden de altta kalmayı başarabiliyorumSen de değiştir bence sen de bu kadın gibi altta kalmayı seviyorsun zaten @Çiğdem-