Yakamoz farkettiği için berbat demiş. Emre o detayı yazmasaydı eminim müthiş vs. tarzı yorum yazardı@xemrexxx
Ne detayı? 😱
Yakamoz farkettiği için berbat demiş. Emre o detayı yazmasaydı eminim müthiş vs. tarzı yorum yazardı@xemrexxx
@Yakamoz-AsiYakamoz farkettiği için berbat demiş. Emre o detayı yazmasaydı eminim müthiş vs. tarzı yorum yazardı@xemrexxx
Ablamız İspanya'ya kainat guzelleri yarışmasında temsil edecekmiş önceden erkekmis cinsiyet değiştirip kadın olmuşkendine kadın diyen @Çiğdem- @Dosi @vadikızı adına bir kez daha utandık forumcak
@mrt-06 @Harunnn60 @kerem @serhatt @Yiğitt @Ahmed @cookies @Forumdash @S.G.A.T. @MasacRE- @MEnes @MayısKralı @denizz19 @gözlemci @yatutarsa @DarkLegenD
Tabi canım detayı görmedinNe detayı? 😱
Saflığı oynuyor şuan
Ayy zaten çok akıllı bir şey değilTabi canım detayı görmedin
Kırmızı yazıya bakAlıntıdaki
Saflığı oynuyor şuan![]()
Şşşt rahat dur. O bugün İsveçli, laf etmene müsade etmemAyy zaten çok akıllı bir şey değil![]()
Tabi canım detayı görmedin
Kırmızı yazıya bakAlıntıdaki
Saflığı oynuyor şuan![]()
Sizin işinizde zor be.Yorumları okumamıştım. 😱
Ameliyatı yapan doktor iyi çalışmış.![]()
Adamın kendisi bilmiyor mu ne olduğunu kendi de gülmüş zaten akıllı adamın benle işi neŞşşt rahat dur. O bugün İsveçli, laf etmene müsade etmem![]()
Kıskandın mıSizin işinizde zor be.
Zaten düzgün birini bulmak zor, birde böyle vakalar için dikkatli olmanız gerekiyor
Deniz için önemli değilmiş, böyle erkeğe can kurban dedi bir önceki sayfada 😱
Sizin işinizde zor be.
Zaten düzgün birini bulmak zor, birde böyle vakalar için dikkatli olmanız gerekiyor
Deniz için önemli değilmiş, böyle erkeğe can kurban dedi bir önceki sayfada 😱
Sen de değiştir bence sen de bu kadın gibi altta kalmayı seviyorsun zatenşunu açacağına parlak konusu açta bi işe yara![]()
Benle gündeme gelmeye çalışmıyorsun ne güzelDeniz için yorum yapmıyayım şimdi, yoksa iş uzayacak. Ben kaçayım.![]()
Çok bile konuşturdum seni bugünDeniz için yorum yapmıyayım şimdi, yoksa iş uzayacak. Ben kaçayım.![]()
Sen yüz vermedin ben de böylelerine bakıyorum Ne yapayım çaresiz bıraktınO*a![]()
Yok daha neler![]()
Benle gündeme gelmeye çalışmıyorsun ne güzel![]()
Çok bile konuşturdum seni bugün![]()
Sevenler varGündemde olmayı sevmem. Ayrıca öyle bir çalışma yapmam gerek yok.
1 haftada yazdığım mesaj sayısı 1 saatte yazıldı.![]()
![]()
İsveç kazanırsa konuşmaya devam ederizGündemde olmayı sevmem. Ayrıca öyle bir çalışma yapmam gerek yok.
1 haftada yazdığım mesaj sayısı 1 saatte yazıldı.![]()
![]()
Sevenler var![]()
İsveç kazanırsa konuşmaya devam ederizkaybederse yapacak birşey yok
Pazar günleri seni konuşturmak gerekir. Diğer haftayada hesaplanıyor![]()
Ben değiştirmeden de altta kalmayı başarabiliyorumSen de değiştir bence sen de bu kadın gibi altta kalmayı seviyorsun zaten@Çiğdem-