Bu dizide hep dramatik sahneler var sanıyordum, annem ağlamış bir keresinde. Böyle sahne görünce şaşırdım.Hikmet dede deyişi bile tatlı![]()
Bu dizide hep dramatik sahneler var sanıyordum, annem ağlamış bir keresinde. Böyle sahne görünce şaşırdım.![]()
Kiz salyangoz mu pişiriyon.ssAvrupa demedim farkındaysan
Çin ve Tayland desem?
Bizim burda onların restorantları dolup taşıyor. Kaptım arkadaşlardan birşeyler![]()
Evet bayılırım Hardala
Türkiye geri kafalı biz napakAslında @serhatt ve ben herkesin olması gerektiği gibiyiz Avrupaiyiz biz![]()
Seni DE medeni olmaya davet ediyorum@kerem den daha medenisiniz @serhatt ile![]()
![]()
O dazlak olduğundan sanırım Alamancı olmasıda kurtarmıyor
@sokak sanati @Harunnn60
ben İstanbulu fethetmekle meşgulüm
Tam hayalimArabam olcak aslında altımda var ya voovluk bi yerHer sabah başka bi yerde uyanırdım galiba
@serhatt
TERBİYESİİİİİİİİİİZZZ
işte cahil olmanın kanıtıKiz salyangoz mu pişiriyon.ss
Ben de acıktım vicdansız .ssişte cahil olmanın kanıtı
Yok canım, bif ve tavuk eti kullanıyorum yemeklerde, ha tavuk ve sebze karışımı yemeklerin olmazsa olmazı baharatı curry ve krema ile yapılır ama Türkiye'de bir türlü burdaki kremalardan bulamadığım için teeee İsveç'ten hindistan cevizi sütü getiriyorum Türkiye'yekonservede olan yani. İşimi görüyor
Soslu yemekleri severim
üff acıktırdın beni![]()
Bende seni suçluyorum bu konuda. Evde malzemeler var ama üşeniyorum yapmayaBen de acıktım vicdansız .ss![]()
Bu yüzden .evde kaldın işteBende seni suçluyorum bu konuda. Evde malzemeler var ama üşeniyorum yapmayaÇok gezmekten yoruldum
Pratik birşeyler bulurum elbet![]()
Kıbrısa gelsene benleTürkiye geri kafalı biz napak![]()