Hitlerin kraliçesi Demet Akalın.Bulamadım kimseyi. Ariana olabilir, sen?
Hitlerin kraliçesi Demet Akalın.Bulamadım kimseyi. Ariana olabilir, sen?
Hayır yapmam.Hammâmîzâde İsmâil Dede Efendi ile ilgili yorum yapar mısın lütfen canım? @Çiğdem- özelden bana "en az yarı final garanti, rahat takıl" dedi.
Benim kafamda farklı bir isim var sen Sezen'i al da yabancıya gitmesinBenim kafamda Tan vardı aslında ama bilemedim
@Billy Kane Bu maskeli ecünnü sana sarkıntılık ediyor sanırım Parlaklardan hoşlanıyorum deHammâmîzâde İsmâil Dede Efendi ile ilgili yorum yapar mısın lütfen canım? @Çiğdem- özelden bana "en az yarı final garanti, rahat takıl" dedi.
Rihannada yasak olacak @sokak sanati ile seni engelliyorum huzur içinSıla'nın yasak Rihanna'nın yasak olmaması aradaki farkı epeyce açığa çıkarmış oluyor böylece
Tuhaf birini yine bulmuşsundur zaten normal birisini alma yazıkBenim kafamda farklı bir isim var sen Sezen'i al da yabancıya gitmesin
Rihannada yasak olacak @sokak sanati ile seni engelliyorum huzur için
Aaa @denizz19 ile senle uğraşmamak için gerekenleri yapacam ayoll Zaten sizden başkasına hayır gelmez onlardanRihanna zaten en büyük şampiyon o yüzden tekrar yarışsa tekrar şampiyon olur iyi oldu yasak olması
Aaa @denizz19 ile senle uğraşmamak için gerekenleri yapacam ayoll Zaten sizden başkasına hayır gelmez onlardan
Demek Sıla'nın altında kalmamak için rica minnet Rihannayı da yasaklattı Zaten başka türlü yasak olması mümkün değilAaa @denizz19 ile senle uğraşmamak için gerekenleri yapacam ayoll Zaten sizden başkasına hayır gelmez onlardan
Okadar çok isteyen var kı hangisi diye bakıyorumBak mustiyi alan yok zorla millete vermeye çalişiyosun.
Demek Sıla'nın altında kalmamak için rica minnet Rihannayı da yasaklattı Zaten başka türlü yasak olması mümkün değil
Aaa siz iki koca kafayla uğramıcam ayoll gerisini aranızda götürün Zaten başlamıssınızdaRihanna Dünyanın en büyük starı olduğu için yarışmayı kesin kazanır o yüzden yarışma dışı kalmalı. Sıla finale çıkıp kaybetmeye alışık bence katılmalıydı
O benle aşık atamazAaa siz iki koca kafayla uğramıcam ayoll gerisini aranızda götürün Zaten başlamıssınızda
Demek Sıla'nın altında kalmamak için rica minnet Rihannayı da yasaklattı Zaten başka türlü yasak olması mümkün değil
DüşünülebilirBenim kafamda farklı bir isim var sen Sezen'i al da yabancıya gitmesin
Valla benim gördüğüm tablo apayrı Sıla taa ezelden beridir yasaklanıyor ama Rihanna olsa da olur olmasa da havasında ÇiğdemSıla'dan daha üstte olduğu için Rihanna'nin olması kesin finale çıkacağı öngörüsü ile yasaklandı.
Valla benim gördüğüm tablo apayrı Sıla taa ezelden beridir yasaklanıyor ama Rihanna olsa da olur olmasa da havasında Çiğdem
Ah tavuskuşu seni kandırmışlarSıla Şike olayları yüzünden yasaklandı Rihanna dünya starı olduğu için kesin finale çıkar tesbiti ile yasaklandı Zaten Çiğdem konuda açıklar bunu
Ah tavuskuşu seni kandırmışlar