Bana legaluga yapma diyor yaKemalin bakışları çok komik mesude Kemalin tokatını tutunca adam çok iyi oynuyor mimikler ders veriyor![]()
![]()
![]()
Bana legaluga yapma diyor yaKemalin bakışları çok komik mesude Kemalin tokatını tutunca adam çok iyi oynuyor mimikler ders veriyor![]()
![]()
![]()
Off bi bunlar eksikti,izlememi istediğin şeyler gün geçtikçe artıyor
O ilk mesajdakiler duygusal sahneler @Çiğdem- in paylaştığı komedi ama harbi komik sahneOff bi bunlar eksikti,izlememi istediğin şeyler gün geçtikçe artıyor![]()
İzleyince yazıcamO ilk mesajdakiler duygusal sahneler @Çiğdem- in paylaştığı komedi ama harbi komik sahnegülmemek imkansız
izle işte yorum bekliyorum
![]()
İzleyince yazıcam![]()
Aaa hadi artıkO ilk mesajdakiler duygusal sahneler @Çiğdem- in paylaştığı komedi ama harbi komik sahnegülmemek imkansız
izle işte yorum bekliyorum
![]()
Ben de merakla bekliyorum hangi sahneyi seçeceğiniAaa hadi artık![]()
![]()
Başka neye bakacakBen de merakla bekliyorum hangi sahneyi seçeceğini![]()
Hepsini izleyip en sevdiğini seçecekBaşka neye bakacak![]()
![]()
![]()
Aaa hadi artık![]()
![]()
Beni mi bekliyorsunuz anlamadımBen de merakla bekliyorum hangi sahneyi seçeceğini![]()
Aynen sonuçta seyircisi değildin farklı nabızları yokluyoruzBeni mi bekliyorsunuz anlamadım![]()
Oy kullanmaya gidiyorum gelince göz atıcamAynen sonuçta seyircisi değildin farklı nabızları yokluyoruz![]()
İnceye di miOy kullanmaya gidiyorum gelince göz atıcam![]()
En beğendiğin hangisiydiOyuncular çok çok başarılı oynamışlar,tüm ölüm sahnelerinde ama beni içine çekemedi hiç bir sahne@denizz19
Songülün babası ve Gökhanın ölümüEn beğendiğin hangisiydi![]()
Umarım seni memnun edebilmişimdirEn beğendiğin hangisiydi![]()
Çok memnun oldum bak yapacağın tek şey buydu işteUmarım seni memnun edebilmişimdir
Sırf gönlün olsun diye izledim![]()
Aman seni memnun ettiysem ne mutlu banaÇok memnun oldum bak yapacağın tek şey buydu işte![]()