Survivor 2018'de Dev Ödül, 4 Yarışmacıya EV!

Kızlar alır ya, Damla kesin alır. Anıl da alır gibi. Turabi ve Murat da diğer seçenekler. :D

Acun oyun yapmaz, tüm sms sonuçlarını da gösteriyor herkese. Kim kaç oy aldıysa o, kurgu yok. Varsa kendini kandırıyorsun, izleme öyle düşünüyorsan. :D
bu benim görüşüm yine de sana saygı duyarım bariz belli hele son 3 4 yıl çok yaptı hile gibi şeyler neyse (rating için yaptı) :D umarım yapmaz okadar diyorum bu sene!

Evin parası da pahalıdır zaten, en az 300 bin vardır. :A
Geçen sene ev piyasasını araştırmıştım. Güzel evler 300 ve üzeri Ankara'da, üstelik ikinci el evlerde de fiyatlar yüksek :A

Ee İstanbul illaki daha pahalıdır ve 0 bina.
Hem ev alamayan hem de birinci olamayan çok üzülür.

Geçen sene ev piyasasını araştırmıştım. Güzel evler 300 ve üzeri Ankara'da, üstelik ikinci el evlerde de fiyatlar yüksek :A

Ee İstanbul illaki daha pahalıdır ve 0 bina.
Hem ev alamayan hem de birinci olamayan çok üzülür.
Nef'in eviymiş hem de, en az 500 bin vardır o zaman. Kupa kadar değeri var. :D

Nef'in eviymiş hem de, en az 500 bin vardır o zaman. Kupa kadar değeri var. :D
Survivor'da tam olarak mücadele edenler alır umarım.
Bu ödülü alan, şampiyonluktan daha iyi bence.
O alınan paranın birde vergi kesintisi oluyor. Tam o fiyat ellerine ulaşmıyor.
İnsan parasını ev veya arsaya yatırıyor genelde oyüzden çok kıymetli bir ödül.
Gönüllüler bol bol alış verişte yaptılar ve en az 2 gönüllü evi alacak ve çok şanslılar

Survivor'da tam olarak mücadele edenler alır umarım.
Bu ödülü alan, şampiyonluktan daha iyi bence.
O alınan paranın birde vergi kesintisi oluyor. Tam o fiyat ellerine ulaşmıyor.
İnsan parasını ev veya arsaya yatırıyor genelde oyüzden çok kıymetli bir ödül.
Gönüllüler bol bol alış verişte yaptılar ve en az 2 gönüllü evi alacak ve çok şanslılar
Damla, Nagihan, Anıl ve Murat gönlümden geçenler. :bhr:

ilk 3 benimde gönlümden geçen. 4. kim olursa olsun :A
Umarım Acun geç yayınlar o kısmı. Eve geç gelecem. Kaçırmam inşallah
Eğlenceli olacağı kesin :Z
Ben de geç geleceğim gibi, Muharrem İnce'nin mitingine gideceğim. İnşallah geç başlar oyun, aslında oyunlar artık 9.30'a doğru başlıyor. Malum özet uzun sürüyor. :(

Ben de geç geleceğim gibi, Muharrem İnce'nin mitingine gideceğim. İnşallah geç başlar oyun, aslında oyunlar artık 9.30'a doğru başlıyor. Malum özet uzun sürüyor. :(
Maçlardan dolayı galiba geç başlıyor.
Bizimde burda kırmızı gün (bayram gibi birşey). Her yer kapalı. Değerlendirmek gerekir böyle zamanları.

Ben Sırf Nagihan olduğu için geceleri netten bakıyorum @vadikızı bilir. Umarım o kazanır evlerden birini ve şampiyon da o olur çünkü çok hak ediyor başarısı muhteşem. Nagi olmasa hayatta bakmazdım ona dua etsin Acun. Yıllardır seviyorum Nagi'yi ve FOX'um da da vardı bir ara. :innocent::innocent::bhr:

4 ev demek ben hiç bakamadım survivor a ama Ademin şampiyon olmasını çok istiyorum :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,216
Üyeler
8,561
Son Üye
Genwieboi