Aaa ayıp ayoll @pompy senden çorba yapsın hemen nereni katacağını o bilirBenim için geçerli değil bu
Aaa ayıp ayoll @pompy senden çorba yapsın hemen nereni katacağını o bilirBenim için geçerli değil bu
Sen adamın aklına sokma şimdi bunlarıAaa ayıp ayoll @pompy senden çorba yapsın hemen nereni katacağını o bilir
Ne yaparsa yapsın ya alıştık zaten artık
Aaa gedi kaçırma hemen yorum iste
Reyiz kendisi kaçmış galibaAaa gedi kaçırma hemen yorum iste
Arka sokaklar seyrettim
Aaa adamın işi gücü var biraz anlayış göster yorumunu kendin yap senlemi uğraşıcak ayollReyiz kendisi kaçmış galiba
Yaparız elbet acelesi mi var ayollAaa adamın işi gücü var biraz anlayış göster yorumunu kendin yap senlemi uğraşıcak ayoll
Stajdayım yorumunu bekliyorum @eskici
Aaa bak varmış acelesi ayollYaparız elbet acelesi mi var ayoll
Sen yap ben de yaparım
Aldınmı cevabını ayoll Hemen yorum yap yoksa senden çorba yaparYaptı Çiğdem çoktan @eskici
Yaptı Çiğdem çoktan @eskici
Tamam güzel olmuş bölümAldınmı cevabını ayoll Hemen yorum yap yoksa senden çorba yapar
Adamlar dondurma almaya giderken bile olay çözüyorTamam güzel olmuş bölüm
Bu adamların olay çözemediği zaman yok ki zatenAdamlar dondurma almaya giderken bile olay çözüyor
Türkiyede ramazan olduğu için oruç tutanlar olduğu için dondurma almaya gider tam yiyecekten saldırı olacağını hisseden ama geç kalır Ali ozan müdür hemen durdurur Rıza babayla gelirler Tutuklar