Meleğimmm benimAaa ben onun aklına girdim yine buluşmucak ayoll
Meleğimmm benimAaa ben onun aklına girdim yine buluşmucak ayoll
Sabahtan beri adresimi isteyen kim IRZZ DÜŞMANIPiss ucube sen kendini benle karıştırdın galiba
İyi pok yedinAaa ben onun aklına girdim yine buluşmucak ayoll
Al adresini başına çal şırpıntıSabahtan beri adresimi isteyen kim IRZZ DÜŞMANI
Meleğimmm benim
Aaaa kim kimin peşinde bir çözebilsem ve @Forumdash kıskanıp tüfekle gelirseSabahtan beri adresimi isteyen kim IRZZ DÜŞMANI
İki gün sonra ağlarsın kapımdaAl adresini başına çal şırpıntı
Burası iyice dallasa döndüAaaa kim kimin peşinde bir çözebilsem ve @Forumdash kıskanıp tüfekle gelirse
Senin o sümsük oğlun benim peşimdeAaaa kim kimin peşinde bir çözebilsem ve @Forumdash kıskanıp tüfekle gelirse
Hayy haspam laflara gelİki gün sonra ağlarsın kapımda
Aaa sen beni ne sandın be çekil git başımdan askıntılık edip duruyorsun benim gibi temiz bir erkeğe @Çiğdem- tekmikle şunuHoşttt,pavyon zamparası
Aaa sen beni ne sandın be çekil git başımdan askıntılık edip duruyorsun benim gibi temiz bir erkeğe @Çiğdem- tekmikle şunu
Hahhaha Aaa yalnız siz gerçekten buluşmayın ayollHoşttt,pavyon zamparası
Ulan şalgam tarlası sabahtan beri adres diye tuturan kimdi,şimdi ben mi sarkıntılık eder oldumAaa sen beni ne sandın be çekil git başımdan askıntılık edip duruyorsun benim gibi temiz bir erkeğe @Çiğdem- tekmikle şunu
zebaniler buluşsun onlaHahhaha Aaa yalnız siz gerçekten buluşmayın ayoll
Ayy burası iyice cennet mahallesine döndü bi çekirdek çıtlayıp yüzüme tükürmediğin kaldıUlan şalgam tarlası sabahtan beri adres diye tuturan kimdi,şimdi ben mi sarkıntılık eder oldum
Buluşsaydık onu da yapardımAyy burası iyice cennet mahallesine döndü bi çekirdek çıtlayıp yüzüme tükürmediğin kaldı
O zaman biz böyle kalalım kendin kaybedersinBuluşsaydık onu da yapardım
Buluşsaydık onu da yapardım
Aaa bu da oradan fırlamış çingeneler gibi zaten ayollAyy burası iyice cennet mahallesine döndü bi çekirdek çıtlayıp yüzüme tükürmediğin kaldı
Buluşmazsak kazançlı olurumO zaman biz böyle kalalım kendin kaybedersin