Anne sözü dinlemezse fotolarını çeker benle evlenmezsen forumda apylaşırım dersin ozaman görür @gözlemci : Agör işte,ona göre davran bundan sonra
Anne sözü dinlemezse fotolarını çeker benle evlenmezsen forumda apylaşırım dersin ozaman görür @gözlemci : Agör işte,ona göre davran bundan sonra
ben beni istemeyen insana zorla bişeyler yaptırmam,onu sen yaparsınAnne sözü dinlemezse fotolarını çeker benle evlenmezsen forumda apylaşırım dersin ozaman görür @gözlemci : A
Sen nasıl annesin , insan evladını canı pahası korur pühh nankör
Bizim kadar taş düşsün inş. başına
Gör işte ananın ne mal olduğunuSen nasıl annesin , insan evladını canı pahası korur pühh nankör
Görüyorum ben herşeyi görüyorum Hainler dört bi yanımdaGör işte ananın ne mal olduğunu
Yaaa anan baş hain,bense masumGörüyorum ben herşeyi görüyorum Hainler dört bi yanımda
Seni çılgın şeyy
Aaa bu da diğer konuda bana bu konuda sana ayrı konusuyor @serhattYaaa anan baş hain,bense masum
Bundan herşey beklenir fitne fücurAaa bu da diğer konuda bana bu konuda sana ayrı konusuyor @serhatt
ikinizde ikiyüzlüsünüz bi de beni beğenmezsiniz,düşün artık yakamdanAaa bu da diğer konuda bana bu konuda sana ayrı konusuyor @serhatt
ikinizde ikiyüzlüsünüz bi de beni beğenmezsiniz,düşün artık yakamdan
Hhaha @gözlemci kendini güzel özetlemişsin sana diyorum oğulumBundan herşey beklenir fitne fücur
Arka sokaklarda mehmet Akif ersoyun mezarına gittiler belki bunuda bende işlerimAaa o Fitne Fücur kelimesini @serhatt için demiştim asla da cilveleşmem o ne öyle
Çok güzel işle tabiArka sokaklarda mehmet Akif ersoyun mezarına gittiler belki bunuda bende işlerim
Eee çiğ süt emmiş ne de olsaHhaha @gözlemci kendini güzel özetlemişsin sana diyorum oğulum
Bir konuda bana hak verip serhatı kalaylıyorsun sonra bu konuda da serhatla cilveleşip bana laf atmışsın
fitne sensin fücur de anan Çiğdem soykasıAaa o Fitne Fücur kelimesini @serhatt için demiştim asla da cilveleşmem o ne öyle
fitne sensin fücur de anan Çiğdem soykası
Daha bunu evden içeriye sokma babasının evine gitsin tabi kabul ederseAaa o Fitne Fücur kelimesini @serhatt için demiştim asla da cilveleşmem o ne öyle